Prosta delovna mesta v podjetju Brinox d.o.o.

Smo podjetje z več kot petintridesetletno tradicijo, ki nudi celovite procesne rešitve "na ključ" in opremo za farmacevtsko, biofarmacevtsko in prehrambno industrijo.

Temelji našega delovanja in rasti podjetja so kakovost, inovativnost, prilagodljivost in zanesljivost.

Skupaj s kupcem prehodimo celotno pot od kompleksnega procesnega izziva do optimalne rešitve izdelane po meri kupca. Z namenom doseganja vrhunskih izdelkov in sistemov izvajamo vse dejavnosti, ki so potrebne za uspeh in sicer od raziskav in razvoja, procesnega inženiringa, proizvodnje, montaže, avtomatizacije, preizkusov in kvalifikacij, do vseh poprodajnih storitev.

Osredotočenost na zadovoljstvo strank, prilagodljivost, skupaj z bogatimi izkušnjami in inovativnimi tehničnimi rešitvami, so značilnosti podjetij, ki so povezana z blagovno znamko Brinox in ki vodijo podjetje do uresničitve zastavljene vizije - do leta 2025 postati eden vodilnih ponudnikov unikatnih tehnoloških rešitev za farmacevtsko in prehrambno industrijo v Evropi.

Naslov Sora 21
Pošta1215
PoštaMedvode
Telefon01 3619730
Emailinfo@brinox.si
Spletna stranbrinox.eu
DejavnostProjektiranje; Kovinski izdelki in oprema
Število zaposlenih200 do 249 zaposlenih
Davčna št.76790584
Matična št.5673658000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/BRINOX-D-O-O

Vizija

Naša vizija temelji na razvijanju dolgoročnih in trdnih partnerstev. V Evropi bomo do leta 2025 postali eden vodilnih ponudnikov tehnoloških rešitev za farmacevtsko in prehrambno industrijo.

Smo vrhunski strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami in širokim spektrom znanja, kar nam daje konkurenčno prednost in zagotovilo, da lahko lokalnim in globalnim partnerjem priskrbimo storitve najvišje kakovosti.

Kot inovativna, poslovno uspešna, tržno usmerjena in finančno stabilna družba z uspešnim reševanjem tehnoloških izzivov prihodnosti izpolnjujemo pričakovanja lastnikov, poslovnih partnerjev, zaposlenih in okolja.