Prosta delovna mesta v podjetju BKM Dušan Bezek s.p.

Podjetje BKM je bilo ustanovljeno leta 1999. Osnovna dejavnost so bili suhomontažni sistemi ter ključavničarstvo. Po nekaj letih smo dopolnili dejavnost z izdelavo napuščev, montažo pvc stavbnega pohištva, montažo strešnih oken in solarnih kolektorjev in pričeli še z lastno proizvodnjo pvc stavbnega pohištva. Novembra 2009 smo odprli prodajno razstavni salon na Taborski 11 v Semiču, ki je namenjen našim strankam, saj si le-te želijo kvalitetno svetovanje pri izbiri pravega izdelka v skladu z njihovimi željami. Trenutno je v podjetju zaposlenih več delavcev tako na terenu kot v delavnici, v poletnem času pa omogočimo delo tudi študentom in dijakom. V nadaljnjem obdobju nameravamo zaposliti še nekaj delavcev. V letu 2011 smo delavnico posodobili s kompletno novo linijo strojev za izdelavo pvc pohištva. Zaposleni v podjetju se redno udeležujejo izobraževanj, tako na področju proizvodnje kot tudi na področju montaže. Izobraževanja potekajo v Nemčiji, Avstriji in v Sloveniji. Smo člani združenja suhomontažerjev Slovenije, ki med drugim skrbi za višjo raven izdelave v suhi gradnji. Od leta 2007 naprej vsako leto prejmemo ZNAK KAKOVOSTI GIZ.
Oblaganje tal in sten.
Naslov Vrtača 15
Pošta8333
PoštaSemič
Telefon080 1605
Emailinfo@bkm.si
Spletna stranbkm.si/
DejavnostStavbno pohištvo; Zaključna dela v gradbeništvu; Talne in stenske obloge
Število zaposlenih10 do 19 zaposlenih
Davčna št.68403119
Matična št.1310135000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/BKM-DUSAN-BEZEK-S-P

Vizija

Vizija našega podjetja je torej dolgoročna poslovna rast, izpolnitev pričakovanj in zahtev kupcev, skrb za razvoj zaposlenih ter jim zagotoviti ekonomsko in socialno varnost.

Cilji

Naši temeljni cilji so: fizično povečanje obsega proizvodnje povečanje prodaje zagotavljanje zahtevane kvalitete proizvodov inovativnost in ekološki vidik proizvodnje povečanje celotnega prihodka podjetja povečati avtomatizacijo in fleksibilnost proizvodnje ob znižanju stroškov proizvajanja