Prosta delovna mesta v podjetju APO VIZIJA d.o.o.

Računovodstvo in davčno svetovanje
Naslov Partizanska cesta 2A
Pošta3320
PoštaVelenje
Telefon03 8987260
Emailracunovodstvo@apo-vizija.si
Spletna stranapo-vizija.si
DejavnostRačunovodstvo in knjigovodstvo
Število zaposlenih0 zaposlenih
Davčna št.18375707
Matična št.5597030000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/APO-VIZIJA-D-O-O

Vizija

POSLANSTVO Naše poslanstvo je proučevanje vseh procesov in stanj v podjetju poslovnega partnerja ter oblikovanje in posredovanje računovodskih informacij o njegovem premoženjskem in finančnem položaju ter o poslovni in finančni uspešnosti na način, ki bo poslovnemu partnerju prihranil čas ter mu pomagal pri rasti in razvoju in mu bo zagotavljalo visoko stopnjo davčne varnosti. VIZIJA Z vrhunsko izvedenimi storitvami dosegati zadovoljstvo naših strank, zaposlenih in poslovnih partnerjev in hkrati tudi prispevati k ugledu stroke.

Cilji

STRATEGIJA Uporaba najmodernejših informacijskih tehnologij, odgovorno delo, disciplinirano izpolnjevanje vseh prevzetih nalog, spodbujanje k samoiniciativnosti in učinkoviti komunikaciji, sodelovanje zaposlenih pri odločanju.

Storitve in/ali izdelki

Storitve v skladu z veljavnimi računovodskimi in davčnimi predpisi V APO VIZIJI smo razvili stopnjo poznavanja posameznih dejavnosti, kot jih je le stežka najdete drugod. Temeljito poznamo poslovna in davčna vprašanja, ki so pomembna za vašo dejavnost. Razbremenili vas bomo skrbi, ki so povezane s pravilnim vodenjem poslovnih knjig in davčno varnostjo poslovanja. Ne bomo vas obremenjevali z nepotrebnimi birokratskimi opravili. To nam uspeva predvsem z uporabo modernih informacijskih tehnologij in racionaliziranimi postopki izvajanja naših storitev za vas.