Prosta delovna mesta v podjetju Ambient d.o.o., Litija

Ambient d.o.o. je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo. Od preprostega začetnega slikanja smo prešli do zahtevnejših del v gradbeništvu.

Zavzemamo se za celoten inženiring, saj pri nas velja filozofija, da ne popravljamo za drugimi, pač pa posel od začetka do konca izvedemo najkakovostnejše. Objekt, ki ga prevzamemo lahko predamo z zavidanja vredno kvaliteto.

Izdelujemo fasadne omete s sodobno, učinkovito izolacijo, kar zaključimo z širokim izborom barvnih in učinkovitih kombinacij. Naše podjetje je poznano po kvalitetni izvedbi sanitarij s čudovito kombinacijo keramike in dekorativne slikarije, polaganja parketnih podov od naravnih obdelav z olji v različnih barvah do lakiranja z ekološkimi laki. Polagamo plastificirane pode za različne namembnosti, prav tako v široki izbiri barvnih kombinacij in različnih oblik.

Seveda pa je naša specialnost uporaba barvnih kombinacij, ki v naših domovanjih spodbujajo razpoloženja, umirjajo dušo in poživljajo razum. Zagotoviti želimo, da z barvanjem prostorov ustvarjamo udobno okolje, v katerem se lahko sprostimo in uživamo, hkrati pa delovnim prostorom pridihnemo poslovno noto. Izvajamo vsa obrtniška dela z lastnimi delavci in preizkušenimi kooperanti za instalacijska dela.

V letu 2007 smo pričeli z izdelavo horizontalnih hidroizolacij na starih in z vlago problematičnih zidovih z injektiranjem zidov po sistemu Murisol podjetja STO iz Nemčije. Prav tako smo pričeli z izdelavo kvalitetnih hidroizolacij ravnih streh, balkonov, teras, parkirnih hiš s hidroizolativnim sistemom KEMPEROL na bazi tekočih plastik, za katerega smo tudi pooblaščeni izvajalci.

Zaključna gradbena dela.

Več o nas: www.btc-city.com/trgovina/1026/7camicie ali na naši FB strani www.facebook.com/7camicie-Slovenija-126776394049601/

Naslov Topilniška ulica 8
Pošta1270
PoštaLitija
Emailinfo@ambient-litija.si
Spletna stran7camicie.com
DejavnostSlikopleskarstvo; Zaključna dela v gradbeništvu
Število zaposlenih10 do 19 zaposlenih
Davčna št.96005289
Matična št.5393868000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/AMBIENT-D-O-O-LITIJA