Adriatic Slovenica d.d.

Zavarovalnica Adriatic Slovenica (AS) je nastala leta 1990, danes pa nam zaupa prek 600 tisoč zavarovancev. Ponujamo popolno ponudbo zavarovanj in storitev za celovito varnost oseb in premoženja. Inovativni poslovni procesi, novi poslovni modeli, prodajne poti in zavarovalne rešitve, ki jih stranke prepoznavajo in cenijo, sodijo med strateške prioritete družbe, zavarovance pa postavljamo v središče svojega poslovanja.

Strankam stojimo ob strani s tisoččlansko ekipo, več kot 350-imi prodajnimi mesti po vseh slovenskih  regijah in najsodobnejšimi tehnologijami, ki omogočajo sklepanje prek digitalnih platform. Smo pomemben podpornik okolja, v katerem delujemo. V AS Fundaciji nudimo podporo perspektivnim mladim na različnih področjih izobraževanja, z lastno AS Galerijo pa spodbujamo umetniško ustvarjanje. Podpiramo vrsto nacionalnih organizacij na športnem, zdravstvenem in kulturnem področju ter številne projekte za ohranitev naravne in kulturne dediščine po vsej državi.

Zaupanje, odgovornost, proaktivnost, strast in veselje ter zmagovalna miselnost so vrednote, ki smo jih zapisali med svoje in jih vsak dan živimo. V družbi se od leta 2018 ponašamo tudi s polnim certifikatom Družini prijazno podjetje, ki nam omogoča lažje usklajevanje službenih obveznosti z družinskim življenjem. Zaposleni smo dinamični in cenimo, da nam družba omogoča skrb za zdravje tudi na delovnem mestu s številnimi aktivnostmi v okviru promocije zdravja na delovnem mestu. Izredno aktivno je tudi naše Športno-kulturno društvo Pravi ASi, ki nam v prostem času nudi vključevanje v najrazličnejše športne dejavnosti in udeležbo na kulturnih dogodkih. Največji kapital družbe smo mi, zaposleni. Smo visoko motivirani, kar dokazuje tudi nagrada za najboljšo organizacijsko energijo v panogi, ki smo jo prejeli v letih 2017 in 2018.

Zavarovalniška dejavnost.

Davčna št.63658011
Matična št.5063361000
Spletna stranhttp://www.adriatic-slovenica.si/
NaslovLjubljanska cesta 3A
Pošta6000
KrajKoper - Capodistria