Optius podcast

Sproščeni in iskreni pogovori, ki jih gostiteljica Saša Boštjančič deli z občinstvom, razkrivajo globino znanja in izkušenj gostov s področja kadrovanja, hkrati pa odpirajo nove perspektive in navdihujejo poslušalce. Vsaka epizoda je priložnost za odkrivanje aktualnih trendov in strokovnih nasvetov, ki pomagajo posameznikom in podjetjem uspešno krmariti skozi zahtevno področje zaposlovanja.

Optius podcast s svojo edinstveno vsebino in kakovostjo postaja nepogrešljiv vir znanja za vse, ki jih zanima področje zaposlovanja.

S1E1: Marko Podgornik Verdev, Mikro+Polo d.o.o. Pri meni ni srednje poti, ali sem jim všeč ali pa ne

V prvi epizodi Optius podcasta gostim Marka Podgornika Verdeva, direktorja podjetja Mikro+Polo, ki je delil svoje dragocene izkušnje o načinu zaposlovanja v njegovem podjetju. V živahnem pogovoru je Marko razkril, kako v njihovem podjetju zaposlenim ponujajo zanimive dodatne ugodnosti, ki jih po navadi nismo vajeni. Pogovor je segel tudi v Markovo osebno izkušnjo, saj je izrazil svoje občutke izgorelosti in delil svoje misli o tem, kako se spoprijema s to izzivno situacijo.
Najbolj predrzen zaposlitveni oglas.

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.