Video vodič

Za obisk on-line kariernega sejma je bilo potrebno opraviti registracijo. Iskalec zaposlitve je registracijo opravil na računalniku, kjer je lahko po želji dodal sliko ali življenjepis. Na sejem se je bilo mogoče prijaviti tudi z mobilnikom ali tablico, se pogovarjati s kadroviki, oddati prijavo na zaposlitvene oglase ali oddati življenjepis v bazo CV-jev.

Obisk sejma je bil brezplačen.

Video registracija sejem 2020 slika

 

REGISTRACIJA IN PRIJAVA

 

Registracija in prijava na Optius on-line karierni sejem je popolnoma enostavna. S pomočjo videa si uredite registracijo ter se v času sejma, med 22. in 26. januarjem, hitro prijavite na sejem.
V videu je podrobneje razloženo kaj določena polja pri registraciji pomenijo.

Video registracija sejem 2020 gumb

Video klepet sejem 2020 slika

 

 

KLEPET

 

Po prijavi na Optius on-line karierni sejem lahko klepetate popolnoma enostavno. Klepetalnik je na voljo za zasebni ali skupinski klepet. Lahko opravite več klepetov, zato vam svetujemo, da se pozanimate o vaših zaposlitvenih priložnostih.

Video registracija sejem 2020 gumb

Video delovna mesta sejem 2020 slika

 

PRIJAVA NA DELOVNO MESTO

 

Prijava na prosto delovno mesto na sejmu je popolnoma enostavna. Delovna mesta posameznih razstavljalcev si lahko pogledate znotraj njihovih razstavnih mest, pod gumbom Prosta delovna mesta. Vsa delovna mesta pa si lahko ogledate tudi pod zavihkom Delovna mesta (pod Menijem), kjer si jih boste lahko tudi prefiltrirali.

Video registracija sejem 2020 gumb