Optius.com - vaš karierni portal za nove čase

Predstavitveni animirani video storitev podjetja Moja zaposlitev d.o.o.

NAZIV OPERACIJE: Predstavitev storitev podjetja Moja zaposlitev d.o.o.

OPIS OPERACIJE: Namen operacije je produkcija in organizacija projekta animiranega predstavitvenega videa, ki bo predstavljal storitve podjetja Moja zaposlitev d.o.o., ki ima v lasti in upravljanju karierno zaposlitveni portal www.optius.com. Video se bo uporabljal z namenom naše predstavitve na trgih tuje delovne sile in za izvedbo prihodnjega on-line kariernega sejma. V ta namen smo pridobili subvencijo v višini 3.010,00 EUR. 

CILJ OPERACIJE: z animiranim videom, ki bo v tujem jeziku predstavljal naše storitve, se bomo še bolj približali iskalcem zaposlitve na tujih trgih dela (da se odločijo za delo/zaposlitev v Sloveniji) in tako še povečal našo prepoznavnost.

Končni rezultat operacije je animirani predstavitveni video, v angleškem jeziku, ki predstavlja naše storitve. Uporabljali ga bomo pri promociji našega podjetja in naših storitev na tujih trgih delovne sile, ter pri predstavitvah našega podjetja in naših storitev potencialnim partnerjem na tujih trgih.

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem pozivu za sofinanciranje digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Logo EKP sklad za regionalni razvoj SLO slogan3 Spirit Slovenija logo MGRT slo

OPTIUS.COM - vaš karierni portal za nove čase

Na kariernem portalu Optius.com smo za vas naredili nov predstavitveni video. Na malce drugačen, dinamičen in duhovit način, vam z videom predstavljamo naš karierno zaposlitveni portal Optius.com, ter kako iskati (novo) zaposlitev oz. graditi kariero.

Zavedamo se, da iskanje tiste prave službe lahko traja tudi daljše obdobje. Kljub temu smo pri Optiusu tukaj in za vas. Pomagamo vam (po)iskati želeno zaposlitev in ponujati direktne informacije o stanju na trgu dela. S prijavljanjem na zaposlitvene oglase si širite nove karierne priložnosti in možnosti do (nove) zaposlitve.

Na portalu Optius.com dnevno objavimo tudi do 100 prostih delovnih mest. Do portala lahko dostopate preko vseh naprav - tako pametnega telefona, tablice, kot tudi računalnika. Optius.com vam omogoča tudi, da si z brezplačno registracijo uredite svoj profil in prejemanje na E-informator, ki je lahko vaš »zvesti pripomoček« o dnevnem obveščanju o novih zaposlitvenih priložnosti. Poleg tega se lahko naročite na prejemanje mesečnih kariernih novičk, ki vam ponujajo sveže in uporabne nasvete o iskanju nove zaposlitve in gradnji kariere.

Priporočamo, da si še danes pripravite ali posodobite svoj življenjepis, pošljete prijave na tista prosta delovna mesta, ki ste si jih vedno želeli in s tem poskrbite, da boste prav vi morda že jutri dobili tisto pravo sanjsko službo. 

Ekipa Optius.com