Združenje YES vabi v tretjo generacijo celostnega programa za podjetniški razvoj!

Združenje YES vpisuje v tretjo generacijo start-up podjetniškega programa, namenjenega izbranim brezposelnim osebam, ki razmišljajo o podjetniški karieri. Pohitite - prijave so možne le do petka, 12. 9. 2014.

Združenje YES tudi v letošnjem letu pripravlja celovit sistem priprave na podjetniško pot, kjer boste skozi sistem skrbno zasnovanih delavnic in srečanj pridobili prave zamisli, znanje, veščine in orodja, s katerimi boste lahko začeli svojo samostojno podjetniško pot.


Pomagali vam bodo razviti inovativno podjetniško idejo, prepoznavati priložnosti na trgu, spoznali boste načine financiranja podjetja, podjetniške strategije, naučili se boste trženja ter razvoja uspešne podjetniške zgodbe. Srečevali se boste z uspešnimi podjetniki, mentorji in potencialnimi vlagatelji.


Prav poslovni stiki, izmenjava mnenj, mentorstvo in mreženje sta bistvena za uspešen vstop v poslovni svet, zato bo udeležencem seminarja preko dogodkov združenja YES omogočeno spoznavanje uspešnih slovenskih poslovnežev in izgradnjo lastne poslovne mreže.


V okviru programa bo udeležencem nudeno:
- Znanja za uresničitev podjetniške ideje,
- Znanje o upravljanju z intelektualno lastnino inovacij in trženju inovacij,
- Step-by-step coaching in mentorstva pri razvoju poslovne ideje,
- Izgradnjo lastnega networka in mreženje za komercializacijo inovacij,
- Kontakte z vodilnimi slovenskimi managerji in podjetniki,
- Pomoč in podpora najbolj inovativnim bodočim podjetnikom in njihovim idejam,
- Predstavitev potencialnim investitorjem

Program je namenjen vsem brezposelnim, ki imajo željo po izobraževanju, uresničevanju svoje poslovne ideje ter pridobivanju novih zamisli in spoznanj, ki jim bodo v pomoč pri razvijanju lastne podjetnosti. Če se prepoznate kot ustrezni kandidat, se najkasneje do 12. 9. 2014 prijavite pri strokovni delavki Zavoda RS za zaposlovanje ge. Majdi Kavčič na elektronski naslov majda.kavcic@ess.gov.si.


Uvodni seminar bo potekal 24. septembra 2014 in bo trajal bo štiri ure. Predstavili bodo bistvene točke programa, imeli predavanje o pomembnosti podjetništva in odgovornosti posameznika za razvoj družbe, poudarek pa bo tudi na spoznavanju, individualnem svetovanju in mreženju s podjetniki. O točni lokaciji in terminu bodo prijavljeni kandidati obveščeni po elektronski pošti.

Pohitite s prijavo, saj je število mest omejeno, prednost pa bodo imeli kandidati, ki se bodo prijavili prvi.


Več informacij o samem programu najdete na povezavi.

Vir: ess.gov.si


Preberite tudi:

Kategorije: Novice za iskalce