Zanimivi kadrovski dogodki v prvih jesenskih dneh

Prvi jesenski dnevi prinašajo številne zanimive dogodke s področja kadrovanja. Dogodki, ki bodo potekali v okoliških državah, tudi letos prinašajo številna nova znanja in nove izkušnje s področja kadrovanja.

Kadrovska jesen se bo začela v Zagrebu; tam bo 12. oktobra 2012 že drugič organizirano mednarodno srečanje, kjer bodo vodilni kadrovski strokovnjaki in kadrovski direktorji iz velikih mednarodnih družb predstavili svoje dobre prakse  in modele s poudarkom  na sedanjih in  prihodnjih izzivih delovanja na kadrovskem področju. Med izpostavljenimi temami bodo tudi vloga kadrovske funkcije v poslu, razvoj zaposlenih, iskanje razvojnih možnosti za organizacijo ter vloga voditeljev pri motiviranju in večjem vključevanju zaposlenih. Več informacij o dogodku je na voljo na spletnih straneh Slovenske kadrovske zveze in na spletni strani konference.

Zanimivi dogodki se bodo nadaljevali na Dunaju; tam bo med 17. in 18. oktobrom 2012 potekal 4th Mastering HR Summit 2012, ki bo letos potekal pod vodilom »Invest less -  Learn more«. Na dvodnevnem dogodku bodo vodilni kadrovski managerji in strokovnjaki iz  podjetij iz različnih  gospodarskih panog predstavili  svoje izkušnje in modele pri vodenju in razvoju zaposlenih. Cilj dogodka je tudi izmenjava idej, oblikovanje novih povezav in partnerstev, prikaz novih orodij in tehnologij kot tudi strateških pristopov pri razvoju zaposlenih, pri povečanju učinkovitosti poslovnih funkcij in pri razvoju organizacij. Več informacij o dogodku je na voljo na spletnih straneh Slovenske kadrovske zveze in na spletni strani konference.

Kadrovsko obarvano jesen bomo zaključili v Budimpešti. V času od 13. do 15. novembra 2012 bo tam namreč potekal že osmi panevropski kadrovski vrh z naslovom 8th Annual Human Assets / Awards, tokrat s sodelovanjem dveh svetovno znanih kadrovskih gurujev, to sta dr. Dave Ulrich in dr. Marshall Goldsmith. V programu sodelujejo tudi številna mednarodna podjetja s svojimi vodilnimi kadrovskimi managerji oziroma strokovnjaki. Več informacij o dogodku je na voljo na spletnih straneh Slovenske kadrovske zveze in na spletni strani konference.

Vir: Slovenska kadrovska zveza