Zakaj se zaposleni vse pogosteje odločajo za online študij

Imate tudi vi potrebo in željo po izobraževanju? Veste, da vam bo diploma prinesla pozitivne spremembe v življenju?
A takoj za tem se vprašate: Kako naj poleg vseh obveznosti še študiram?

Na srečo danes obstaja sodobna tehnologija, ki nam sicer velikokrat krade časa, a hkrati ima velikokrat tudi to prednost, da nam prihrani čas. In to tako, da nam študij pripelje do nas. Online študij nam namreč omogoča, da študiramo kjerkoli in kadarkoli.

Najpogostejši razlogi, zakaj se zaposleni odločajo za študij so:

 • FLEKSIBILNOST
  Sami boste razporejali čas in tempo učenja. Študirali boste lahko dopoldan, popoldan, zvečer, takrat ko boste spočiti in pripravljeni …
 • UDOBNOST
  Ni potrebno odhajati z doma. Udobno se namestite v domačem okolju. Lahko ste tudi v pižami
 • NIŽJI STROŠKI
  Pozabite na stroške prevoza, vinjeto, parkirnino. Ne potrebno iti v knjižnico ali si tiskati gradiva.
 • NIKOLI NISTE SAMI
  Preko sodobnih komunikacijskih kanalov za vas skrbi ekipa ljudi. S svojim online mentorjem in profesorjem komunicirate praktično ves čas.
 • MREŽENJE IN KOMPETENCE, KI JIH DELODAJALCI CENIJO
  Udeleženci online študija so zagotovo veliko bolj vešči uporabe računalnika in sodobnih komunikacijskih kanalov. Preko forumov, klepetalnic in skozi timskih nalog se povezujejo in mrežijo.

Marko Bandelli, podjetnik, diplomant DOBA Fakultete

Več let sem razmišljal, da moram nadaljevati s študijem. Znanja nimamo nikoli dovolj, celo življenje se učimo in strmimo do višjega doseganja predhodno zastavljenih ciljev. Zaradi narave dela bi bil klasični študij zame časovno  nemogoč. Na Dobi sem našel to, kar sem iskal – popolnoma fleksibilen študij, online študij. Izjemno lahko pohvalim odzivnost profesorjev in stalno podporo online mentorja.  

Zaupajte Dobi, vodilni online fakulteti z izjemno intenzivnim osebnim odnosom

Vodilni in največji ponudnik online študija v Sloveniji je DOBA. Osebni online mentor, menedžerji programov, tehnična podpora ter odlični profesorji in praktiki vam bodo od začetka študijske poti stali ob strani. Kakovost njihovega online študija dokazuje tudi to, da imajo edini v Sloveniji mednarodno akreditacijo online študija.

Vse študijske programe in njihov edinstven online študij z intenzivnim osebnim odnosom vam bodo predstavili junija na informativnih dneh v Mariboru, Ljubljani in tudi online. Izpolnite informativno prijavo in bodite obveščeni.

Rok za prijavo za vpis s popustom je 30. 6. 2016!

DOBA vam pred vpisom omogoča tudi brezplačen preizkus online študija

Zanimivost - Kar 91 % študentov online študija na Dobi ocenjuje, da je online mentor ključen za njihov uspeh in motivacijo pri študiju.  

Jernej Damjan, smučarski skakalec, diplomant programa Marketing

Vedno sem si želel študirati, ampak ob moji odsotnosti je bilo to nemogoče. Online študij na DOBA Fakulteti pa mi je to omogočil. Pri usklajevanju športnih in študijskih obveznosti nisem imel nobenih težav. Ker imam dobre komunikacijske sposobnosti, sem pozitivno naravnan in imam pravo znanje, verjamem, da bom po končani športni karieri tudi uspešno deloval v poslovnem okolju.

Kategorije: Novice za delodajalce