Za preganjanje jesenske turobnosti – pisan nabor delavnic!

Novo šolsko leto je že v polnem zagonu in tako je tudi pri Simbiozi! Z najbolj priljubljenimi in novimi delavnicami za nadgradnjo vaših IKT veščin vas e-Simbioz@ zopet vabi za svoje računalniške ekrane.

Delavnice bodo izvajali v svojih prostorih »Na Triglav spreminjat svet! Simbioza medgeneracijskega centra« na Dunajski 22 v Ljubljani (stavba Slovenijales), njihov program in ostale aktivnosti pa lahko spremljate na spletni strani www.e-simbioza.com ali Facebook strani e-Simbioza.

Oktobra lahko izbirate med različnimi 4- urnimi delavnicami, cena katerih je 15 € na delavnico:

 

Na voljo sta vam tudi  dve obširnejši, 16-urni vikend delavnici, cena katerih je 45 € na delavnico:

  • Adobe Illustratorv petek 9. oktobra med 16.00 in 20.30 uro in  soboto10. oktobra med 9.00 in 18.30 uro,
  • Adobe photoshop v petekv petek 23. oktobra 2015 med 16.00 in 20.30 uro in soboto 24. oktobra 2015 med 9.00 in 18.30 uro.

V ponudbi pa je prav tako 12-urna vikend delavnica, katere cena je 40 €:

Za vse, ki bi si želeli poglobljenega znanja ter želite več so pripravili cenovno ugodne tematske pakete delavnic, ki se bodo nadaljevali še v pozno jesen:

  • Paket Simbioz@ Office: za  obvladovanje MS Office programov (Word, Excel – začetni, nadaljevalni, napredni, PowerPoint). Cena celotnega paketa je 55€.
  • Paket Simbioz@ Start-up: popolni paket za vse, ki ste podjetni in želite s svojo idejo uspeti tudi na spetu je paket sestavljen iz 6ih delavnic (Kako (pre)živeti in uspeti na socialnih omrežjih?, Kako prodreti na splet s svojo predstavitvijo?, Podatki v oblaku, S preprostimi triki do enostavno oblikovanega promocijskega materiala, Spletno orodje za obveščanje, Inovativne predstavitve). Cena paketa je 75€.
  • Paket Simbioz@ Web: za vse, ki jih zanima obvladovanje spletne platforme vključuje dve 12 urni delavnici - Joomla! Administracija in urejanje vsebine in Spoznaj Wordpress in postavi svojo spletno stran. Cena paketa je 80€.
  • Paket Simbioz@ Design:za tiste, ki zanima vizualizacija idej in grafični dizajn je paket 4ih delavnic prava izbira. Vključuje delavnice  Adobe Photoshopa, Adobe Illustratorja, Adobe Premiere Proja in Adobe InDesigna. Cena paketa je 190 €.

Koledar mesečnih delavnic, opise in prijavnico najdete TUKAJ.

e-Simbioz@ organizira delavnice primerne za pripadnike vseh generacij, ki si želijo izboljšati znanje v digitalnih veščinah. Poznavanje različnih programskih oprem je dandanes nuja, tako za učenca ali študenta, ki pripravlja seminarsko nalogo, iskalca zaposlitve, ki se želi izkazati, kot tudi za zaposlene, ki bi želeli optimizirati svojo storilnost. 

Zato se jim pridružite na Dunajski 22 in s praktičnim izpopolnjevanjem znanja zapolnite dolge jesenske večere.

Posebna ponudba za uporabnike portala mojaZaposlitev.si!

Vsi, ki se boste prijavili na katerokoli delavnico v naslednjih 14 dneh, lahko uveljavljate kodo za poseben 10% popust. Vse kar morajo storiti je, da na prijavnem obrazcu v zadnje polje z oznako "Opomba (koda, popust, drugo)" vpišete kodo: MOJA ZAPOSLITEV

Kategorije: Novice za iskalce