Vas zanima delo v podjetju Pipistrel?

Karierni center Univerze na Primorskem Koper organizira brezplačen obisk podjetja Pipistrel d.o.o. Zmenek z delodajalcem bo potekal v četrtek, 10. maja 2012, ob 12. uri v Ajdovščini, do sedeža podjetja pa bo udeležence odpeljal poseben avtobus, ki bo z avtobusnega postajališča pri tržnici Koper odpeljal ob 10. uri.

Obiski delodajalcev so namenjeni predstavitvi delodajalcev in informiranju o možnostih kariernega razvoja posameznika v njih. Tokratni zmenek z delodajalcem bo potekal v podjetju Pipistrel d.o.o, ki je vodilni svetovni proizvajalec ultralahkih motorno-jadralnih letal s pomožnim motorjem.

Zaradi varnostnih razlogov vstop v proizvodnjo in prototipni oddelek ne bo mogoč, namesto tega pa bo organiziran t.i. ''virtualni ogled'' v obliki predavanja, ki bo sledilo celotni poti razvoja podjetja. Obiskovalci bodo tako spoznali nastanek in zgodovino podjetja, predstavljeni bodo načini izdelave letal, kadrovska struktura, prodajna in marketinška oskrba vključno s predstavitvijo okoljske filozofije podjetja in predstavitve mejnikov v razvoju in večjih dosežkov.

 Število mest je omejeno, prijave pa zbirajo e-naslovu info@kcup.si in na telefonski številki 030 696 228.


Vir: Karierni center Univerze na Primorskem Koper

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.