Vabilo na okroglo mizo: Izzivi upravljanja s človeškimi viri v prihodnosti za manjše delodajalce

Na trgu delovne sile so spremembe stalnica. Upravljanje s človeškimi viri je ena izmed najpomembnejših ter najodgovornejših, obenem pa tudi najzahtevnejših nalog vsakega vodstva. Zavod RS za zaposlovanje, Območna služba Nova Gorica vabi na okroglo mizo, kjer bo glavna tema oblikovanje novih rešitev, ki so pomembne za manjšega delodajalca.

Prihodnost na zaposlitvenem trgu je negotova, ključ do rešitev pa se skriva v ustrezni strategiji za pridobivanje, ohranjanje in razvoj kadrov. Okrogla miza tako predstavlja priložnost vodstvom podjetij za razmislek o področju upravljanja človeških virov in seznanitvi s primeri dobrih praks in izkušenj. Vabljeni na dogodek.

KDAJ: četrtek, 8. 11. 2018 od 9. do 11. ure
KJE: Ulica Tolminskih puntarjev 4, Nova Gorica, Karierno središče

Program:

  • Napovedi glede zaposlovanja v prihodnjih letih ter predlogi za delodajalce - Sanda Jerman, Moja zaposlitev d.o.o., vodja HR projektov
  • Podporne storitve ZRSZ za delodajalce - Vesna Petric Uran, direktorica Območne službe Nova Gorica, Jana Krušič, svetovalka Eures
  • Izmenjava mnenj, izkušenj in predlogov

Vabljeni: majhni delodajalci, predstavniki gospodarske oz. obrtne zbornice in predstavniki študentov oz. dijakov.

ZA OGLED CELOTNEGA VABILA KLIKNITE TUKAJ.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na ga. Vanjo Nardin Ukmar, koordinatorko dogodka, e-mail: vanja.nardin@ess.gov.si ali pokličite na številko 05 33 50 206.

Vir: www.ess.gov.si

Kategorije: Novice za delodajalce