Vabilo na konferenco 50+ odtenkov organizacijske kulture (20. oktober 2021, preko spleta)

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije v sklopu projekta Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile (ASI) pripravlja spletno konferenco 50+ odtenkov organizacijske kulture, ki bo potekala v sredo, 20. oktobra 2021, preko spleta.

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije v okviru projekta ASI - Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile, pripravlja celodnevno spletno konferenco, kjer bodo govorili o tem kaj podjetja naredi uspešna in stabilna.

Recept za uspešno in stabilno podjetje je potrebno skozi obdobja prilagajati, saj so pod konstantnim vplivom najrazličnejši dejavnikov kot so demografske spremembe, spremembe na trgu dela, ki so plod sociopolitičnih sprememb in nenazadnje sprememb kot je novonastala (po) pandemska realnost.

En izmed ključnih dejavnikov pri uspešnosti in stabilnosti podjetij je ustrezna organizacijska kultura. Pomembnost in trdnost le-te se je pokazala v preteklem letu in pol, ki je bilo polno izjemnih sprememb in je bilo potrebno skorajda čez noč popolnoma spremeniti način poslovanja.

Fokus tokratne mednarodne spletne konference organizacijska kultura. Skupaj z vrhunskimi domačimi in tujimi govorci ter preko primerov dobrih praks bodo iskali nasvete, kako jo vzpostaviti, upravljati in  izboljšati ter poiskali, kateri odtenek organizacijske kulture je lahko pravi za našo organizacijo, z osredotočenostjo na starejše zaposlene.

Več informacij o konferenci najdete na spletni strani sklada.

Program ASI sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.