V Kranju se bo odvijal Slovensko – avstrijski zaposlitveni dan

V četrtek, 25. septembra 2014, se bo v prostorih Urada za delo Kranj od 9. do 12. ure odvijal čezmejni zaposlitveni sejem »Slovensko – avstrijski zaposlitveni dan«. Vabljeni delodajalci, da se predstavite!

Kot je zapisano na straneh Zavoda RS za zaposlovanje:

Na zaposlitvenem dnevu se bodo predstavili gorenjski delodajalci, nemško podjetje in avstrijska agencija za zaposlovanje, ki bodo ponujali prosta delovna mesta v industriji in turizmu. Sodelovali bodo tudi predstavniki EURES Slovenija in EURES Avstrija, ki bodo ponujali aktualna delovna mesta v državah EU.

Zaposlitveni dan je namenjen delodajalcem iz Slovenije in tujine, ki želijo predstaviti dejavnosti svojega podjetja ter aktualna prosta delovna mesta ter v kratkem času srečati čim več oseb, ki iščejo zaposlitev.

Zaposlitveni dan pa je namenjen tudi iskalcem zaposlitve, ki iščete svojo priložnost na trgu dela. Z delodajalci boste lahko opravili kratke zaposlitvene razgovore, zato s seboj prinesite vaš življenjepis -CV ali predstavitveno vizitko. Kogar zanima zaposlitev v tujini, naj prinese CV tudi v nemškem jeziku.

V času zaposlitvenega dneva se boste lahko udeležili še Predstavitve življenja in dela v Avstriji, ki bo potekala v nemškem jeziku, in sicer ob 9.30 in ob 11. uri

Vabljeni, da izkoristite izjemno priložnost in se nam pridružite!

Vir: Zavod RS za zaposlovanje


Preberite tudi:

Kategorije: Novice za delodajalce