V decembru pripravljenih kar šest terminov delavnic!

Ypsilon Mladi polni znanja in novih izkušenj tudi v decembru. Tako so za vas pripravili različne delavnice Excela, začetni tečaj MS Office Word in vikend delavnico Photoshopa! Vse delavnice potekajo v njihovih prostorih na Dunajski 22 v Ljubljani.

Ypsilon Mladi je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga skozi celo leto soustvarjamo v sodelovanju z Microsoftom. Je glavni projekt kampanje e-Skills for Jobs 2014, ki jo izvaja Evropska komisija.


1. Nadgradi svoje znanje MS Office Excela!

Vam osnovna uporaba Excela ne povzroča težav, nadgradnja pa stoji na nekoliko majavih tleh? Delo s formulami in uporaba različnih funkcij po delavnici ne bo več korak stran.

1. termin

KDAJ? Ponedeljek, 8. december med 17. in  20. uro

CENA? 10 eur

PRIJAVE sprejemajo TUKAJ!

2. termin

KDAJ? Sreda,10. december med 17. in  20. uro

CENA? 10 eur


PRIJAVE sprejemajo TUKAJ!

 

2. Še nikoli tako preprosta uporaba MS Office Worda!

Seminarska naloga končana, vas pa je bolj kot ocene strah, kako boste uredili kazalo? Da oblikovanje besedil ne bo več težava, so za vas pripravili brezplačni tečaj MS Office Word, kjer se boste naučili celostnega urejanja besedil in dokumentov, poleg osnovnih funkcij pa boste posegli tudi po tistih “zavihkih”, ki se jim ponavadi raje izognete.


KDAJ?
Torek, 9. december med 17. in 20. uro 

PRIJAVE sprejemajo TUKAJ!

 

3. Photoshop le še korak stran!

Vas zanima, kako se slik z naslovnic lotevajo profesionalci in zakaj vse fotografije izgledajo tako dobro? S 16-urno delavnico, cena katere je 30 eur, boste Photoshop spoznali tudi vi. Po delavnici boste obvladali osnovne nastavitve, tuje vam ne bo obrezovanje in ravnanje slik, prav tako pa boste znali uporabljati tudi Photoshop filtre in svojim spominom dodajali besedila.

KDAJ?
Petek, 12. december med 16. in 20. uro ter sobota, 13. december med 9. in 18.30 uro  

CENA? 30 evrov


PRIJAVE sprejemajo TUKAJ!


4. Obvladaj MS Office Excel!

Ovladate osnovne in dodatne funkcije Excela, a vseeno verjamete, da se v tem programu skriva še nekaj – več? Za vas so pripravili NAPREDNO delavnico Excela, kjer se boste naučili stvari, ki bodo še dodatno nadgradile vaše znanje!

1. termin

KDAJ? Torek, 16. december med 17. in 20. uro

CENA? 10 eur

PRIJAVE sprejemajo TUKAJ!

2. termin

KDAJ? Sreda, 17. december med 17. in 20. uro

CENA? 10 eur

PRIJAVE sprejemajo TUKAJ!


Preberite tudi:

Kategorije: Novice za iskalce