Uspešno proti konfliktom na delovnem mestu

Kako se v vašem kolektivu soočate s konflikti? Jih znate preprečiti, še preden do njih sploh pride, in kako jih rešujete, ko se zgodijo? Če se vam zdi, da bi lahko v vašem podjetju na tem področju še napredovali, se udeležite delavnice »Šepetalec vodjem – o konfliktih«, ki bo potekala 20. in 27. septembra 2011 od 9.00 do 12.00 ure v prostorih Štajerske gospodarske zbornice. Udeležba na delavnici je brezplačna.

Vsak kolektiv in vsak konflikt je različen, zato mora tisti, ki želi reševati konfliktne situacije in ustvariti dobro delovno atmosfero v svojem teamu, poiskati individualne in motivirajoče rešitve. Kako se vi soočate s konflikti v vašem teamu, kakšne so vrednote vaše skupine in kakšen je vaš stil komuniciranja ob pojavu konfliktnih situacij? To so le nekatera vprašanja, na katere boste skušali odgovoriti na delavnici.

Delavnica je namenjena vsem vodilnim kadrom v podjetjih in ostalih organizacijah; direktorjem, vodjem oddelkov ali skupin, tistim, ki veliko svojega časa namenite delu z ljudmi, in vsem ostalim, ki vas to področje zanima.

Udeležba na delavnici je brezplačna, saj bo izvedena v okviru EU projekta »Center vseživljenjskega učenja Zgornje podravske regije«. Več informacij in prijavnica so na voljo na spletni strani Štajerske gospodarske zbornice.


Vir: Štajerska gospodarska zbornica

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.