Subvencije za javno povabilo Zaposli.me uspešno porabljene

Na spletni strani Zavoda RS za zapooslovanje je zapisano, da so javno povabilo Zaposli.me zaradi porabljenih sredstev predčasno zaprli.

Kot je zapisano v obvestilu na spletni strani Zavoda, je število prispelih ponudb preseglo razpoložljiva sredstva. Iz tega razloga so morali javno povabilo Zaposli.me predčasno zapreti v ponedeljek, 28. 10. 2013, kar pa je tudi sicer le dva dni pred predvidenim končnim rokom za oddajo ponudb delodajalcev: 30. 10. 2013.

Namen javnega povabila je bilo spodbujanje zaposlovanja brezposelnih, ki se težje zaposlijo. Javno povabilo je omogočalo delodajalcem pridobitev subvencije za zaposlitev teh brezposelnih. Odprtje povabila je bilo predvideno do porabe razpoložljivih sredstev oziroma do končnega roka za oddajo ponudb delodajalcev: 30. 10. 2013.

Na Zavodu za zaposlovanje so morali v ponedeljek, 28. 10. 2013, torej dva dni pred iztekom končnega roka za oddajo ponudb, objaviti predčasno zaprtje javnega povabila Zaposli.me 4–2012 na vseh območnih službah Zavoda, saj je število prispelih ponudb preseglo razpoložljiva sredstva, ki bodo tako porabljena.

Vir: Zavod RS za zaposlovanje


Preberite tudi:

Kategorije: Novice za delodajalce