Spodbuda za zaposlovanje na področju socialnega varstva

Ste pravna ali fizična oseba, registrirana za opravljanje dejavnosti socialnega varstva v Republiki Sloveniji in potrebujete novega sodelavca? Potem je sedaj napočil pravi čas za vas. Socialna zbornica Slovenije je na svojem spletnem mestu namreč objavila javni razpis za program »Spodbujanje zaposlovanja iskalcev prve zaposlitve na področju socialnega varstva – Pripravniki«.

Predmet javnega razpisa je spodbujanje zaposlovanja iskalcev prve zaposlitve – pripravnikov na področju socialnega varstva, ki iščejo prvo zaposlitev po pridobljeni stopnji in vrsti izobrazbe, kot jo predpisuje veljavni Zakon o socialnem varstvu za pripravnika na področju socialnega varstva. Upravičeni prijavitelji so pravne ali fizične osebe, ki so registrirane za opravljanje dejavnosti socialnega varstva v Republiki Sloveniji. V okviru razpisa je na voljo 2.269.356,67 EUR, do 85 % upravičenih stroškov pa sofinancira Evropska unija.

Vse podrobnosti o javnem razpisu, pa tudi dokumenti, ki jih potrebujete za prijavo, so objavljeni na spletnem mestu Socialne zbornice Slovenije. Za več informacij se lahko obrnete na Heleno Kocjančič, ki je dosegljiva na e-poštnem naslovu helena.kocjancic@soczbor-sl.si in na telefonski številki 01 581 93 11.

Socialna zbornica Slovenije za vse zainteresirane pripravlja tudi informativno delavnico, ki bo potekala v okviru javnega razpisa. Informativna delavnica bo potekala v četrtek, 30. 8. 2012, od 9.00 do 12.00 ure, v prostorih Grand hotela Union, Salon Orhideja, na Miklošičevi 1, v Ljubljani. Za udeležbo na delavnici se mora zainteresirani prijavitelj predhodno prijaviti najkasneje do ponedeljka, 27.8.2012, na elektronski naslov helena.kocjancic@soczbor-sl.si ali na faks: 01/58 19 313. Na spletnem mestu Socialne zbornice Slovenije je na voljo tudi program delavnice.

Vir: Socialna zbornica Slovenije