Simbioza Digitalna Akademija štartala novo sezono

Pri Simibozi so v okviru Simbioza Digitalne Akademije pripravili program različnih delavnic za vse generacije.

Pri Simibozi so v okviru Simbioza Digitalne Akademije pripravili program različnih delavnic za vse generacije. V septembru in oktobru bodo izvedli že četrto ponovitev brezplačnega izobraževalnega programa Uresničimo ideje v okviru projekta Podjetniške veščine za ženske v digitalnem svetu, ki je namenjen ženskam, ki želijo usvojiti in okrepiti svoja znanja na področju podjetniških, projektnih in IKT veščin.

Ker med osnovno digitalno znanje, ki omogoča uspešno opravljanje delovnih in študijskih nalog zagotovo sodi znanje programov MS Office so pripravil tudi različne računalniške delavnice o uporabi Worda in Excela. Zaradi vedno večje potrebe po znanju uporabe storitev v oblakih bodo tečajniki lahko spoznali Google orodja, za vse željne bolj naprednega znanja, pa bosta izvedeni delavnici Wordpressa in programskega jezika HTML.

Podroben program in prijavni obrazec najdete na povezavi.

simbioza 2020 21

Udeležba na delavnicah je brezplačna za mlade v starosti od 15. do 29. let in iskalce zaposlitve. Za vse ostale je cena udeležbe na posamezni delavnici 10 EUR. Če se udeležite celotnega sklopa Excel delavnic je cena za 6 delavnic 50 EUR.

Kategorije: Novice za iskalce