Si bivši študent? Ne veš kako in kje (po)iskati prvo službo?

Si ostal brez statusa, zato iščeš svojo prvo pravo službo in ne veš kako in kje? Na kariernem portalu Optius.com skupaj z e-Študentskim Servisom posebej za vse »bivše študente« pripravljamo spletno delavnico.

Si ostal brez statusa, zato iščeš svojo prvo pravo službo in ne veš kako in kje? Na kariernem portalu Optius.com skupaj z e-Študentskim Servisom posebej za vse »bivše študente« pripravljamo spletno delavnico. Predstavili vam bomo kako se lotiti pisanja pravega življenjepisa, kaj naj le ta vsebuje, da bo pritegnil delodajalce ter kako se pripraviti na zaposlitveni razgovor.

online dalvnica 1080 px studenti3

Z vami bova HR svetovalki Mojca Tomšič in Kristina Zalaznik iz karierno zaposlitvenega portala Optius.com.

Predstavili vam bova, kako pripraviti življenjepis za prvo  zaposlitev, kaj v življenjepisu ne sme manjkati  oz. čemu se izogibati in kako pritegniti pozornost delodajalca. Poleg tega bova podali nekaj nasvetov o možnosti razgovora na daljavo.

Pripravi svoja vprašanja, saj bova del delavnice posvetili tudi odgovorom na tvoja konkretna vprašanja.

Opremili te bova z uporabnimi napotki »iz terena«, da bo tvoj življenjepis pripravljen OPTIMALNO. Delavnica je namenjena iskalcem PRVE ZAPOSLITVE - torej tebi.

KDAJ: v sredo, 4. 11. 2020, ob 11. uri. Delavnica bo trajala približno 45 minut. Udeležba je brezplačna. Obvezna predhodna prijava na mail kristina@optius.com.

Za sodelovanje potrebujete računalnik / pametni telefon / tablico in povezavo do spleta. Delavnica je omejena na do 100 oseb, zato pohitite s prijavo.

S prijavo se zavezujete, da se boste delavnice udeležili, v nasprotnem primeru vas prosimo, da svojo odjavo sporočite najkasneje do 3. 11. 2020, do 14. ure, na kristina@optius.com.

 


Prijava na newsletter

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.