Še nimate certifikata Družini prijazno podjetje? Sedaj ga lahko pridobite z veliko manj stroški.

Objavljen je bil Javni poziv za sofinanciranje postopka pridobitve osnovnega certifikata Družini prijazno podjetje. Sofinanciranje bo omogočeno prvim 40 prijaviteljem, višina sofinanciranja stroška pridobitve certifikata pa je 80 odstotkov celotnega stroška. V postopek pridobitve osnovnega certifikata Družini prijazno podjetje se lahko prijavite do zapolnitve mest.

Ekvilib Inštitut je objavil Javni poziv za sofinanciranje postopka pridobitve osnovnega certifikata Družini prijazno podjetje v letu 2013. Postopek pridobitve bo sofinanciran iz sredstev Evropskega socialnega sklada.

Za pridobitev certifikata Družini prijazno podjetje se lahko prijavite do zapolnitve prostih mest.  Certifikat pomaga delodajalcem uveljaviti ukrepe za boljše upravljanje s človeškimi viri, poudarki pa so predvsem na usklajevanju poklicnega in družinskega življenja zaposlenih.

Sofinanciranje pridobitve certifikata bo omogočeno prvim 40 prijaviteljem, v višini 80 odstotkov celotnega stroška pridobitve osnovnega certifikata.

Celotno razpisno dokumentacijo si lahko ogledate na tej povezavi.


Vir: Inštitut Ekvilib

Kategorije: Novice za delodajalce