Še nekaj dni za prijavo na poletno šolo EdIT

Do 11. junija se lahko prijavite na poletno šolo EdIT, ki je idealna priložnost, da preizkusite, kako znate svoje znanje uporabiti za reševanje problemov v skupini.

Poletna šola EdIT je organizirana s strani podjetja Comtrade, ki krije vse stroške šolnine, obenem pa poskrbi tudi za dobro počutje udeležencev tudi tako, da želodci niso prazni.

EdIT je v prvi vrsti namenjen študentom/študentkam in dijakom/dijakinjam, ki želijo svoje akademsko znanje dopolniti tudi s praktično izkušnjo. Udeleženci bodo imeli priložnost spoznati, kako poteka delo na realnem projektu za znanega naročnika. Naučili se bodo dela v ekipi, v kateri so povezani posamezniki z različnimi znanji in izkušnjami ter različnimi načini vedenja.

V poletni šoli se udeleženci ne naučijo samo nekaj novega o različnih tehnologijah, pač pa tudi nekaj o:

  • vodenju projektov s pomočjo agilnih metodologij,
  • življenjskem ciklu programskih rešitev,
  • ekipnem delu.

Poletna šola bo potekala od 7. do 18. 7. v prostorih podjetja Comtrade na dveh lokacijah:

Izziv, s katerim se bodo udeleženci šole soočali v Ljubljani, nosi naslov Pametna raba vode. Njihova naloga bo, da skupaj zgradijo sistem, ki bo omogočal spremljanje porabe vode in pripomogel k ozaveščanju ljudi o porabi vode ter prispeval k zmanjšanju njene porabe.
V Mariboru pa bodo udeleženci šole razvijali Večigralski bingo, igro, ki jo bodo lahko uporabniki po vsem svetu igrali na vseh elektronskih napravah – od mobilnikov do tabličnih računalnikov.

Več o temah poletne šole v Ljubljani in Mariboru, predvidenem dnevnem urniku in prijavnico boste našli na povezavi: www.comtrade.si/edit

Pohitite, število mest je omejeno, prijave pa zbirajo le še do 11. junija. Udeleženci pa bodo o izboru obveščeni do 20. junija.

Vir: Comtrade.si


Preberite tudi:

Kategorije: Novice za iskalce