Razpis za plakete in priznanja na področju kadrovske dejavnosti

Slovenska kadrovska zveza je objavila razpis za podelitev plaket in priznanj za leto 2012. Temeljni kriterij za podelitev plaket in priznanj je, ali je predlagani kandidat pri svojem delu in vedenju ravnal v skladu s Kodeksom etike kadrovskih strokovnjakov Slovenije, vsaka posamezna plaketa ali priznanje pa zahteva še dodatne kriterije. Pisne predloge z utemeljitvami za podelitev plaket ali priznanj je potrebno poslati do 15. marca 2012, plakete in priznanja pa bodo podelili na Slovenskem kadrovskem kongresu, ki bo 19. aprila 2012 v Portorožu.

Slovenska kadrovska zveza bo v okviru tokratnega razpisa podelila srebrne in zlate plakete ter priznanja. Za plakete in priznanja lahko (odvisno od posamezne kategorije) kandidirajo člani društva za kadrovsko dejavnost (posameznik ali skupina) ter društva za kadrovsko dejavnost in/ali organizacije.

Razpis je bil v prvi polovici februarja objavljen na spletni strani Slovenske kadrovske zveze in v strokovni reviji HRM. Pisne predloge z utemeljitvami za podelitev plaket ali priznanj je potrebno poslati do 15. marca 2012 na naslov  boris.dular@krka.biz ali na naslov Slovenska kadrovska zveza, Valjhunova 11, 1000 Ljubljana oziroma na e-naslov sekretar@skz.si. Komisija bo izbor nagrajencev opravila do 30. marca 2012 in predloge s svojimi strokovnimi mnenji posredovala v potrditev Upravnemu odboru SKZ. Plakete in priznanja bodo podeljene na  Slovenskem kadrovskem kongresu, 19. aprila 2012 v Portorožu.


Vir: Slovenska kadrovska zveza

Kategorije: Novice za delodajalce