Prvo kakovostno HR izobraževanje za mlade kadrovike in start-upe v Sloveniji

V ljubljanskem BTC-ju bo konec januarja in v začetku februarja prvič potekalo modularno izobraževanje Implico, ki ga pripravlja MEKS, sekcija mladih Slovenske kadrovske zveze (SKZ). Priznani slovenski in tuji strokovnjaki bodo urili mlade kadrovike na eni ter start-upe in manjša podjetja na drugi strani.

Vrhunska predavateljska zasedba z dolgoletnimi izkušnjami iz gospodarstva, kot je Matthew Davies, Matej Potokar, Dejan Turk, Tamara Valenčič in številni drugi, bo postregla z vrhunskimi interaktivnimi delavnicami iz kadrovskega področja. Sekcija mladih kadrovikov tako vstopa na polje izobraževanj, ki jih v Sloveniji do sedaj še ni bilo, hkrati pa se je zavezala, da kakovostne vsebine ponudi po mladim dostopnih cenah.   

 

Implico izobraževanje bo potekalo 29. januarja, 5., 10. in 12. februarja 2015 v BTC City-ju (Kristalna palača in center Si.mobil). Organizirajo ga Mladi eksperti kadrovske stroke (MEKS), sekcija mladih Slovenske kadrovske zveze (SKZ), namenjeno pa je mladim kadrovnikom, start-upom ter manjšim podjetjem. Implico bo postregel s številnimi znanimi imeni – slovenskimi in tujimi HR, komunikacijskimi ter drugi strokovnjaki.

Izobraževanje mladih za dvig kadrovske funkcije v prihodnosti

Organizatorji želijo preko tovrstnega izobraževanja, ki v Sloveniji poteka prvič, ponuditi visokokakovostno izobraževanje po mladim dostopni ceni: »MEKSovci smo pri oblikovanju izhajali iz lastnih izkušenj in želja po pridobivanju dodatnega znanja tudi po vstopu na trg dela. Hkrati pa tudi iz potrebe po izobraževanjih v Sloveniji, ki bi bila finančno bolj dostopna, kakovostna in usmerjena v kadrovske vsebine. Preko tovrstnih aktivnosti želimo mladi dvigniti kadrovsko funkcijo na strateško raven in opozoriti, da bomo predvsem mladi v podjetjih in start-upih prispevali k pozicioniranju te funkcije v podjetjih v prihodnosti,« je povedala Tina Zafred, vodja projekta Implico.

Štirje moduli z najbolj perečimi temami v HR-u

Modularno izobraževanje bo sestavljeno iz 4 delov, ločenih po dnevih. Prvi - Žirafa, celodnevni dogodek, ki je dobil ime po celostni podobi izobraževanja, bo s predstavitvijo HR trendov, dobrimi praksami in soočenji različnih deležnikov, predstavljal uverturo v tri popoldanske module, Puzzle. Na njih bodo udeleženci sestavljali svojo HR sestavljanko z vsebinami iz področij TOP of HRM, SELL the HR in WORK LIFE BALANCE, kjer bodo mladi kadroviki nadgrajevali svoje znanje iz uvajanja novih zaposlenih, internega komuniciranja in pozicioniranja HR funkcije kot strateške. Mladi podjetniki iz start-upov in manjših podjetij pa se bodo v teh modulih urili v upravljanju učinkovitosti zaposlenih, sestavljanju prave ekipe ter spoznavali osnove s področja delovnega prava. Na zaključnem modulu bosta skupini ponovno združili moči in skupaj z Matthewom Daviesom ugotovili, kako najti pravo ravnovesje med delovnim in zasebnim časom ter, kako preprečiti izgorelost.

Več informacij:

Teja Bremec, odnosi z javnostmi projekta Implico

+386/51-399-694

teja.bremec@implico.si

www.implico.si

https://www.facebook.com/implico.si

Kategorije: Novice za delodajalce