PROJEKT Kolegice – Pridruži se tudi ti

Si študentka višjih letnikov ali mlada iskalka prve zaposlitve? Bi rada samozavestno vstopila na trg dela in spoznala uspešno žensko s tvojega ali podobnega poklicnega področja? Pridruži se Projektu Kolegice.

Kandidatke iz Ljubljane, Postojne, Lucije in Vrhnike vabijo, da se prijavite do petka, 15. Septembra 2017, obrazec pa lahko izpolnite tukaj. Projekt poteka že od leta 2012 in omogoča mladim ženskam samozavesten vstop na trg dela, s pomočjo nasvetov uspešnih žensk, ki nastopajo kot njihove mentorice. V času projekta se vsaka posameznica poveže in spozna z uspešno žensko iz svojega ali podobnega poklicnega področja. Srečanja potekajo nekajkrat na mesec, kjer se mlade iskalke zaposlitve informirajo z delovnim okoljem, nalogam in odgovornostmi izbranega poklica ter razvijajo svojo zaposlitveno pismenost.

Zavod Nefiks pri tem ponuja strokovno podporo, saj si zavzema opozoriti širšo javnost na problematiko zaposlovanja mladih žensk, spodbuditi lastno zaposljivost in zaposljivost drugih žensk ter odgovorne organe pozvati k ukrepanju.

Več o projektu si lahko prebereš tukaj. Za več informacij pa lahko pišeš tudi na e-naslov kolegice@nefiks.si.

Vir: www.talentiran.si

Kategorije: Novice za iskalce