Priložnost za nova znanja za brezposelne mlade

Si pred kratkim diplomiral/a, ostal/a brez statusa, primerne službe pa ni na vidiku? Čas brezposelnosti lahko izkoristiš za pridobivanje novih znanj, ki bodo okrepila tvoj življenjepis in poskrbela za večjo konkurenčnost na trgu dela. Brezplačna multimedijska delavnica za brezposelne mlade bo potekala v ponedeljek in torek, 14. in 15. maja 2012, v Knjižnici Otona Župančiča.

Na delavnici se boš lahko naučil/a obdelave fotografij, snemanja zvoka in montaže, z novimi znanji pa boš nato sam/a ustvaril/a mini video zgodbo. Delavnice so praktično naravnane, saj bo vsak udeleženec delal na svojem računalniku. Ob zaključku delavnice boste udeleženci prejeli potrdilo o uspešno zaključenem usposabljanju.

Delavnica je namenjena mladim med 15. in 29. letom, ki imajo osnovno računalniško znanje, nimajo statusa dijaka ali študenta in (še) nimajo redne zaposlitve. Če želite povedati svojo zgodbo, deliti izkušnje z vidika, kako je biti mlad in brez zaposlitve, se želite aktivirati, si pridobiti nove izkušnje ali reference za bodočo zaposlitev, je delavnica vsekakor prava izbira za vas.

Delavnica bo potekala v Ljubljani in sicer v dveh delih:

  • 14. maja 2012  - od 14:00 do 18:00 (spoznavni + kreativni del, pisanje scenarija, spoznavanje programa);
  • 15. maja 2012 - od 14:00 do 18:00 (snemanje zvoka + montaža, ogled zgodb, podelitev potrdil).

Delavnica je brezplačna, vendar je zaradi omejenega števila mest potrebna potrditev udeležbe preko e-pošte info@EJKArtica.si ali na telefon (01) 23 22 312. Organizatorji prijave zbirajo do 9. maja.


Vir: EJKArtica.si

Kategorije: Novice za iskalce