Pridružite se projektu Nefiks karierne rešitve!

Mladim, starim od 15 do 29 let pri Nefiksu ponujajo 110-urno izobraževanje, v katerem bodo imeli možnost, da pridobijo nove kompetence (kompetence s področja upravljanja družbenih omrežij, podjetništva in nevladništa), ter si tako olajšajo vstop na trg dela. Za mlade bodo izvedli izobraževalna sklopa z naslovoma Samostojno na trg dela in Manager družbenih omrežij.

Usposabljanje Samostojno na trg dela bo udeležence usposobilo za učinkovit vstop na trg dela ali za razvijanje svoje podjetniške ideje in za delo v različnih nevladnih organizacijah. Na interaktivnem in dinamičnem usposabljanju bodo udeleženci spoznali vse oblike podjetništva in nevladništva, svoje podjetniške ideje pa bodo lahko tudi preizkusili!

Usposabljanje bo potekalo med 31. avgustom in 23. septembrom v Kopru.

Prijavite se lahko do 20. avgusta na spletni strani www.nefiks.si.


Usposabljanje za Managerje družbenih omrežij bo udeležence usposobilo za upravljanje družbenih omrežij. Udeleženci se bodo naučili oblikovanja promocijske kampanje, osnov digitalnega marketinga, prepoznavati svoje kompetence, srečali pa se bodo tudi z delodajalci!

Usposabljanje bo potekalo med 21. septembrom in 22. oktobrom v Ljubljani.

Prijave zbirajo do 7. septembra na spletni strani www.nefiks.si.


Zakaj se udeležiti takšnega usposabljanja?

Udeleženka prve izvedbe usposabljanja za Managarje družbenih omrežij pravi:

»Usposabljanje Nefiks karierne rešitve – manager družbenih omrežij, je zame predstavljajo odskočno desko v morje digitalnega marketinga in družbenih omrežij. Zelo uporabno in spodbudno. Toplo priporočam vsem, ki jih zanimajo družbena omrežja in digitalni marketing, vendar ne vedo, kako in kje začeti.«

Tekom usposabljanja se bodo udeleženci usposabljanj srečali tudi z delodajalci, kjer se jim bodo lahko predstavili kot usposobljeni in kompetentni kadri. Kdo ve, morda pa bodo s tem usposabljanjem kakšnega udeleženca zapeljali prav do vrat bodočega delodajalca!

Projekt Nefiks karierne rešitve poteka v okviru razpisa »Krepitev kompetenc mladih skozi aktivno državljanstvo za večjo zaposljivost". Ker usposabljanja sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada, so le-ta za mlade brezplačna!

Za več informacij o usposabljanju lahko obiščete tudi spletno stran, pišete na karierne.resitve@nefiks.si ali pa pokličete na 040 698 915.

Kategorije: Novice za iskalce