Predstavljamo odličnega zaposlovalca, podjetje Belimed d.o.o.

Predstavljamo odličnega zaposlovalca Belimed d.o.o., ki v Grosupljem ponuja več kot 30 novih delovnih mest.

Belimed je eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev inovativnih pomivalnih, dezinfekcijskih in sterilizacijskih rešitev.

Podjetje pod blagovno znamko Belimed razvija, proizvaja in prodaja naprave za farmacevtsko industrijo (Life Science), laboratorije, klinike in bolnišnice. Z več kot 1200 zaposlenimi in več kot 30 000 vgrajenimi napravami so prisotni na svetovnem trgu, s podružnicami v Evropi, Združenih državah Amerike in na Kitajskem, proizvodni obrati pa so v Švici, Nemčiji in Sloveniji.

Odlikuje jih podpora strankam skozi celotno življenjsko dobo naprave in lasten razvoj inovativnih rešitev po meri kupca.

CILJ in POSLANSTVO BELIMEDA je zagotoviti inovativne rešitve, ki kupcem prinašajo dodano vrednost in popolno zaupanje v kakovost sterilnega procesiranja. vizija za prihodnost je postati vodilno podjetje na področju sterilnih delovnih procesov na področju medicine in Life Science.

»Ponosni smo, da z našimi proizvodi ščitimo ljudi, ko so najšibkejši in preprečujemo širjenje bolnišničnih okužb. Rešujemo življenja, čeprav nas ne vidijo.«

Kultura podjetja temelji na vrednotah:

> odgovornost,
odličnost,
sodelovanje,
> inovativnost,
> spoštovanje in
> razumevanje strank.

Glavna značilnost podjetja, po mnenju zaposlenih, je kvaliteta delovnega okolja in dobri sodelavci, ki so odprti in pripravljeni priskočiti na pomoč.

  

V bodočih sodelavcih iščejo predvsem strokovno znanje in ustrezne izkušnje, velika prednost pa so izkušnje nabrane v proizvodnih podjetjih. Posebej so ponosni, da omogočajo pridobivanje delovnih izkušenj ter prve zaposlitve mladim, dijakom in študentom, ki prvič vstopajo na trg dela. Prepriča jih želja po pridobivanju znanja v industriji medicinske in farmacevtske tehnike, radovednost, spoznavanje novih kultur in pripravljenost na učenje.

V letu 2018 bodo v Grosupljem ponovno širili proizvodnjo s proizvodnim programom za Life Science, ki bo prinesla več kot 30 novih delovnih mest. Vedno z veseljem sprejmejo prijave kandidatov z izkušnjami in izobrazbo na področju strojništva ali elektrotehnike.

Ponujajo zaposlitev v mednarodnem podjetju, stimulativno plačilo, razgibano delo v urejenem in prijetnem okolju z veliko priložnostmi za druženje s sodelavci (smučanje, maratoni, obiski fitnesa, obdaritev otrok ob koncu leta…) in okolje kjer ima zaposleni ravnovesje med delom in zasebnim življenjem.

Svojim zaposlenim želijo predvsem ponuditi okolje, kjer lahko dosežejo najboljše rezultate, uresničijo svoj potencial in s svojim delom doprinesejo k reševanju človeških življenj.

Športni duh podjetja Belimed d.o.o.


Vir: Belimed d.o.o. 

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.