Podjetno v svet podjetništva 2013 v treh regijah

Že drugi javni poziv "Podjetno v svet podjetništva" kar v treh regijah: Ljubljani, JV Sloveniji in Obalno-kraški!

Vse, ki vas zanima podjetništvo in ste mlajši od 35 let, izobraženi in brez zaposlitveimate sedaj odlično priložnost, da si olajšate podjetniške začetke. Prijavite se na že drugi javni poziv Podjetno v svet podjetništva 2013.


Javni poziv Podjetno v svet podjetništva 2013 v JV Sloveniji

Predstavitev in več informacij o javnem pozivu pridobite:

  • v torek, 21. maja 2013, ob 11. uri v Črnomlju, v prostorih Zavoda za zaposlovanje, Urad za delo Črnomelj, Zadružna 33, ali
  • v četrtek, 23. maja 2013, ob 13. uri v Novem mestu, v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik (sejna soba), Podbreznik 15,  v okviru dogodka Vzemi prihodnost v svoje roke.

V četrtek, 16. maja 2013, bo na karierno-zaposlitvenem sejmu v Kočevju na stojnici RC Novo mesto na voljo tudi gradivo z informacijami o aktualnem javnem pozivu.

Na javni poziv se lahko prijavite mlajši od 35 let, ki imate višjo ali visoko izobrazbo, stalno bivališče na Dolenjskem, Kočevskem ali v Beli krajini, ste prijavljeni med brezposelnimi pri Zavodu za zaposlovanje in se želite preizkusiti v podjetništvu.

Rok za prijavo se izteče 3. 6. 2013. Več o javnem razpisu v JV Sloveniji si lahko preberete tukaj.Javni poziv Podjetno v svet podjetništva 2013 v Ljubljani

Predstavitev in več informacij o javnem pozivu pridobite:

  •  v torek, 21. 5. 2013, ob 13. uri Tehnološkem parku Ljubljana.

Na javni poziv se lahko prijavite mlajši od 35 let, ki imate višjo ali visoko izobrazbo, stalno bivališče v občinah Ljubljanske urbane regije, ste prijavljeni med brezposelnimi pri Zavodu za zaposlovanje in se želite preizkusiti v podjetništvu.

Rok za prijavo se izteče 24. 5. 2013. Več o javnem pozivu v Ljubljani si lahko preberete tukaj.Javni poziv Podjetno v svet podjetništva 2013 v Obalno-kraški regiji

Predstavitev in več informacij o javnem pozivu pridobite:

  • v petek, 17. 5. 2013, ob 10. uri v Sežano, PIC Inkubator Sežana (konferenčna dvorana), Kraška ulica 2, ali
  • v ponedeljek20. 5. 2013, ob 10. uri v Koper, Zavod za zaposlovanje – Območna služba Koper, Kmečka ulica 2.

Na javni poziv se lahko prijavite mlajši od 35 let, ki imate višjo ali visoko izobrazbo, stalno bivališče v občinah Obalno-kraške regije, ste prijavljeni med brezposelnimi pri Zavodu za zaposlovanje in se želite preizkusiti v podjetništvu.

Rok za prijavo se izteče 3. 6. 2013. Več o javnem pozivu v Obalno-kraški regiji si lahko preberete tukaj.Vir: Zavod RS za zaposlovanje

Kategorije: Novice za iskalce