Osvežili smo izgled portala mojazaposlitev.si

Osvežili smo naš zaposlitveni portal mojazaposlitev.si z novim dizajnom in logotipom.

Z veseljem sporočamo, da smo naš portal mojazaposlitev.si prenovili s sodobnejšim dizajnom in logotipom. Naš namen je tako za iskalce zaposlitve kot za delodajalce ustvariti še prijaznejšo uporabniško izkušnjo, tako preko spletne strani kot tudi ob pregledovanju in uporabi preko pametnega telefona ali tablice.

Veseli bomo vašega mnenja, naj si bodo pohvale ali kritike, saj se bomo le tako lahko trudili ohraniti vaše zadovoljstvo še naprej in ga nadgrajevati v taki meri, da se boste vedno znova radi vračali na naš portal!

Ob uporabi prenovljenega portala vam želimo veliko veselja in obilico pozitivnih izkušenj.

Novosti pri delodajalcih

1. Pregled potencialnega kadra na vsakem koraku

Osveženi portal ima sedaj tako imenovani prilagojeni ("responsive") dizajn, ki omogoča povsem enakovredno uporabo na klasičnem računalniku oz. prenosniku kot tudi na pametnih telefonih in tablicah. Tako boste sedaj lahko urejali oglase ter pregledovali prijave kandidatov in njihove življenjepise od kjerkoli in kadarkoli.

2. Preglednost ponudbe

Enostavno pregledovanje paketov v obarvani tabeli omogoča hitro izbiro pravega paketa ali posameznega oglasa za vse potrebe delodajalca. 


V kolikor boste ob uporabi prenovljenega portala naleteli na kakršnokoli težavo ali nejasnost, nam prosimo pišite na info@mojazaposlitev.si ali pokličite 01 8100 200.

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.