Osvežili smo izgled portala mojazaposlitev.si

Osvežili smo naš zaposlitveni portal mojazaposlitev.si z novim dizajnom in logotipom.

Z veseljem sporočamo, da smo naš portal mojazaposlitev.si prenovili s sodobnejšim dizajnom in logotipom. Naš namen je tako za iskalce zaposlitve kot za delodajalce ustvariti še prijaznejšo uporabniško izkušnjo, tako preko spletne strani kot tudi ob pregledovanju in uporabi preko pametnega telefona ali tablice.

Veseli bomo vašega mnenja, naj si bodo pohvale ali kritike, saj se bomo le tako lahko trudili ohraniti vaše zadovoljstvo še naprej in ga nadgrajevati v taki meri, da se boste vedno znova radi vračali na naš portal!

Ob uporabi prenovljenega portala vam želimo veliko veselja in obilico pozitivnih izkušenj.

Novosti pri iskalcih

1. Prijava na delovna mesta

Nekoliko smo spremenili strukturo zaposlitvenih oglasov, kjer vas sedaj obrazec z navedenimi možnostmi za prijavo spremlja na desni strani oglasa.

 

2. Uporaba preko pametnega telefona in tablice

Osveženi portal ima sedaj tako imenovani prilagojeni ("responsive") dizajn, ki omogoča povsem enakovredno uporabo na klasičnem računalniku oz. prenosniku kot tudi na pametnih telefonih in tablicah. Najpomembnejša novost je, da se na oglase preko mobilnih naprav lahko sedaj prijavljate tako registrirani kot neregistrirani uporabniki, kjerkoli in kadarkoli. 


 

V kolikor se boste soočali s težavami pri novem dizajnu, nas kontaktirajte na info@mojazaposlitev.si ali na telefonsko številko 01 8100 200.

Kategorije: Novice za iskalce