Optius.com - praznuje 10. rojstni dan

Naš in vaš karierno zaposlitveni portal Optius v mesecu maju praznuje že 10. leto delovanja.

Praznujemo 10 let - Optius.com

Naš in vaš karierno zaposlitveni portal Optius v mesecu maju praznuje že 10. leto delovanja. S hvaležnostjo se oziramo nazaj in ponosno ugotavljamo, koliko smo v tem času naredili, ter odločno in samozavestno že korakamo in snujemo nove ideje za naprej. Veseli nas, da nam zaupate in da ste v nas prepoznali partnerja, ki skrbno in odgovorno, medsebojno povezuje iskalce in vas delodajalce in tako s skupnimi sinergijami ustvarjamo dodano vrednost, rast in obojestransko zadovoljstvo.

 Še naprej je in bo vizija Optius.com - najbolj strokoven in sodoben povezovalec z optimalnim razumevanjem trendov na trgu dela.

Optius.com - karierni portal za nove čase

Veliko stvari se je v zadnjih desetih letih spremenilo, nadgradilo, postavilo na novo, saj smo zrasli iz portala www.mojazaposlitev.si  v www.optius.com; enega izmed vplivnejših zaposlitvenih portalov na slovenskem trgu in edinim v slovenski lasti.

V 10 ih letih nam je zaupalo več kot 13.000 domačih in tujih podjetij, za katera dnevno objavimo tudi do 100 zaposlitvenih oglasov. V Bazi- CV-jev se nahaja več kot 11.000 aktualnih  CV-jev, danes nam zaupa že več kot 100.000 iskalcev, ki so prek Optius.com naročeni na obveščanje o vaših prostih delovnih mestih na svoj e-naslov in beležimo tudi 400.000 obiska/mesec.

Poleg tega svetujemo, kako najučinkoviteje do novega kadra, organiziramo HR strokovne dogodke ter vas obveščamo o vseh novostih na področju trga dela.

Optius.com – praznuje, zato obdaruje

10 let = 10% popust

Preverite naše posamezne storitve in naročnine

Ker brez poslovnih partnerjev v vseh teh letih Optius.com ne bi tako strokovno rasel in se razvijal, vam zvestim partnerjem in vsem tistim, ki bi to želeli še (po)postati, podarjamo 10 % popust pri zakupu ene izmed vseh naših storitev, ki jo lahko zakupite vse do konca maja 2020.

Torej, če imate ali boste v kratkem imeli potrebe po novih sodelavcih, vam ponujamo popust pri zakupu katerekoli naše storitve. Dovolj je, da nam na oglasevanje@optius.com pošljete svoje sporočilo in za izbrano storitev vam bomo aktivirali vaš 10 % popust.

»Brez vas nam ne bi uspelo, zato hvala vsem poslovnim partnerjem, strankam in uporabnikom, ki nam zaupate že od našega začetka ter nam ostajate zvesti na naši poti razvoja portala.«
Saša Boštjančič in sodelavke

Zaupajo nam

Zaupajo nam logotipi 2

in še mnogi drugi...

 

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.