Napredno iskanje na portalu Optius.com

Ste že uporabili naš napredni iskalnik, ki vam omogoča bolj personalizirano iskanje po prostih delovnih mestih?

Iskalcem zaposlitve omogočamo kar se le da enostavno brskanje med aktualnimi prostimi delovnimi mesti. To vam nudi naš napredni iskalnik, ki vam omogoča, da brskanje med oglasi prilagodite sebi.

Napredni iskalnik po prostih delovnih mestih vam omogoča filtriranje oglasov po:

  • Stopnji izobrazbe
  • Podjetju
  • Času objave
  • Obliki dela

Grafični prikaz prednosti, ki jih ima napredni iskalnik optius

Obenem vam na dnu prikazuje vsa vaša zadnja iskanja, zato je ob ponovnem obisku portala iskanje veliko bolj enostavno, saj imate shranjeno vse od vašega zadnjega obiska.

Ker je iskanje (nove) zaposlitve zelo obsežen projekt, smo vam na portalu Optius.com prišli nasproti ter vam omogočili, da le to prilagodite sebi in svojim željam. Tako brskanje med oglasi postane enostavnejše in bolj pregledno za vsakega posameznika.

Filter lahko prilagajate vsakič znova in tako dosežete ogromno različnih kombinacij, s katerimi dostopate do večjega števila prostih delovnih mest, ki ustrezajo vam. Potem samo še najdete vam zanimive oglase in se na njih prijavite. Z registracijo na portalu Optius.com si celoten proces prijave na zaposlitveni oglas lahko močno olajšate. Več o prednostih registracije si lahko preberete tukaj.

Kategorije: Novice za iskalce