Nadgradite svoje znanje o odnosih z javnostmi

20. novembra 2012 se bo na Fakulteti za družbene vede odvijala Študentska konferenca o odnosih z javnostmi – PR teater. Na konferenci namenjeni tako študentom kot zaposlenim, se bo odvijalo več predavanj in delavnic, vse pa se bodo navezovale na temo odkritost v odnosih z javnostmi.

Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi organizira Študentsko konferenco o odnosih z javnostmi, ki bo razdeljena na sedem predavanj, dve delavnici in soočenje ob okrogli mizi. V vseh  se bodo udeleženci izobraževali ter razmišljali o različnih vidikih PR-a.

Predavatelji na PR teatru bodo:

  • Matej Golob, ki bo govoril o pomembnosti mreženja in šibkih povezav,
  • o tem, kako lahko splet pripomore h grajenju globalnega ugleda podjetja bo na predavanju govoril Matej Kurent,
  • Katja Mlakar in Domen Mavrič bosta spregovorila o ustvarjanju Philips Fashion Weeka,
  • Igor Arhir bo povedal, kako ga pri poslu navdihuje glasba,
  • o PR-u v  turizmu bo govorila Miša Novak,
  • Maja Rečnik bo spregovorila o komuniciranju družbene odgovornosti,
  • imeli pa bodo tudi tujega predavatelja, Jamesa Hampsona, ki bo govoril o pomembnosti zaupanja.

Delavnice bosta vodila Barica Blenkuš (Manj stresa, več uspeha!) in Nenad Senić (Potreba, produkcija, distribucija: univerzalni koraki do učinkovite vsebine). Okrogla miza, na kateri bodo sodelovali Igor Arih, Nina Gaspari, Igor Savič ter Petra Sovdat bo potekala na temo je ali je PR že mrtev.

Na dogodek se lahko prijavite na spletni strani http://www.pr-teater.si/node/89/register, kjer najdete tudi ostale pomembne informacije o dogodku. Kotizacija za študente znaša 10 EUR, za zaposlene pa 25 EUR.

Vir: http://www.pr-teater.si/

Kategorije: Novice za iskalce