Mobilna aplikacija GO4Jobs – aplikacija, ki olajša iskanje zaposlitve

Na slovenskem tržišču se je konec lanskega leta pojavil nov produkt - aplikacija, ki olajša iskanje zaposlitve.

Aplikacijo je razvilo slovensko podjetje, kot partner pa se je z veseljem pridružil tudi karierni portal Optius.com, saj nam je v interesu, da je iskanje zaposlitve čim bolj enostavno. Vsi oglasi, ki jih objavimo na kariernem portalu Optius.com, so sočasno objavljeni tudi na mobilni aplikaciji GO4 Jobs.

Z mobilno aplikacijo GO4Jobs si olajšajte iskanje zaposlitve, saj so na enem mestu združena vsa prosta delovna mesta v Sloveniji, s tem si predvsem prihranite čas iskanja zaposlitvenih oglasov.

Aplikacija omogoča uporabo geolokacije. Z izbiro področja dela in nastavitve lokacije si nastavitve prilagodite glede na svoje potrebe. Tako lahko pregledujete le tiste oglase, ki vas najbolj zanimajo.

Nastavite lahko tudi obveščevalnik o novih oglasih. Tako se lahko brezskrbno posvetite drugim aktivnostim, aplikacija pa vas bo sama obvestila o najnovejših oglasih za delo, ki ustrezajo želeni kategoriji in lokaciji.

Iščete lahko po vseh prostih zaposlitvenih oglasih, ki so na voljo, ali pa si nastavite različne dodatne parametre in se tako osredotočite zgolj na oglase, ki vašim zahtevam najbolj ustrezajo. V kolikor si nastavite le ciljna delovna področja, pa do aktualnih prostih delovnih mest dostopate še hitreje. Nezanimive oglase lahko preprosto blokirate in se tako izognete prejemanju objav, ki za vas niso ključne.

Uporaba aplikacije je brezplačna in povsem enostavna za uporabo. Naložite si jo na telefon še danes in si olajšate pot do nove zaposlitve.

Aplikacijo lahko naložite tako uporabniki Android kot iOS naprav, na voljo je v Google Play trgovini in v App Store.

Go4jobs2

Pripravila: Mojca Tomšič, Optius.com

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.