Vabilo na predstavitev projekta "Mladi v praksi"

Celjski mladinski center bo v mesecu septembru izvajal projekt »Mladi v praksi- MVP«, namenjen mladim brezposelnim na območju Savinjske, Posavske in Jugovzhodne Slovenije.

Si pripravljen na nove izzive in si želiš pridobiti nova znanja ter kompetence?
Imamo PRAVO priložnost zate!

Celjski mladinski center vabi vse mlade iskalce zaposlitve, da se pridružijo na

predstavitvi projekta »Mladi v praksi« ki bo v četrtek, 13. 8. 2020 ob 11.00 uri, v Celjskem mladinskem centru

Projekt je namenjen brezposelnim mladim, starim med 15 in 30 let, ki prihajajo iz statističnih regij Savinjske, Posavja in Jugovzhodne Slovenija.

Vključitev v projekt MVP je brezplačna, mladi pa boste lahko preko osebnega stika z delodajalci, mreženja ter inovativnih vsebin in pristopov spoznavali sebe in svoje kompetence ter se opremili z znanji za učinkovito nastopanje na trgu dela s ciljem zaposliti se.

 Vzemi si eno uro časa za tvojo prihodnost in pridi na predstavitev projekta, kjer ti bomo odgovorili na vsa dodatna vprašanja.

Projekt MVP se bo odvijal v mesecu septembru in bo sestavljen iz dveh sklopov. V prvem sklopu usposabljanja se bodo izvajale delavnice neurolingvističnega programiranja, javnega nastopanja in kreativnega pisanja, v drugem sklopu pa delavnice računalniškega opismenjevanja, uporabe družabnih omrežij v marketinškem komuniciranju, priprave predstavitvenega videa in preizkusa skozi mladinsko delo.

Potrebne so predhodne prijave na predstavitev projekta na senta.jevsenak@mc-celje.si.

MVP vabilo 2

 

Kategorije: Novice za iskalce