Mednarodna spletna konferenca - Stari, ASI v ravnovesju?

4. in 5. novembra 2020 vabljeni na spletno mednarodno konferenco z naslovom "Stari, ASI v ravnovesju? - Vsakodnevno iskanje harmonije med poklicnim in zasebnim življenjem".

ASI3

Storite nekaj zase in za svoje podjetje. Prijavite se!

Vabljeni 4. in 5. novembra 2020 v dopoldanskih urah na spletno mednarodno konferenco z naslovom "Stari, ASI v ravnovesju? - Vsakodnevno iskanje harmonije med poklicnim in zasebnim življenjem".

Na konferenci bodo iskali odgovore, ki se zastavljajo v okviru ene od osrednih tem psihologije dela v današnjem času, to je iskanje ravnovesja med poklicnim in zasebnim življenjem. Verjamejo, da boste katerega od teh odgovorov lahko uporabili tudi pri svojem delu. V tem času nam namreč spreminjajoča se narava našega dela zastavlja dodatne izzive, še posebej na tem področju. Lotimo se jih skupaj, da bomo lahko z leti še vedno zavzeti.


Pripravili so program, ki vas bo pustil vse prej kot ravnodušne. Obetajo se vam zanimivi in provokativni predavatelji, ki jih nikakor ne smete zamuditi. Predstavljene bodo tudi dobre prakse slovenskih podjetij, ki so pridobila sredstva za usposabljanja svojih starejših zaposlenih na naših razpisih in so nam lahko vzgled.

Več o konferenci si lahko preberete tukaj

logotipi asi

Kategorije: Novice za delodajalce