Mednarodna konferenca več kot uspešna

Voditelj prihodnosti, dirigent s posluhom za vsakogar:
s personaliziranim pristopom do zavzetih zaposlenih

Verjamemo, da smo vam postregli veliko število informacij, predvsem pa uporabne in preproste »recepte«, ki jih voditelji lahko vpeljemo v svoje vsakdanje delo. Vabimo vas, da vaše uvide konkretizirate in vpeljete v uporabo,  saj le z dejanji in aktivacijo lahko spremenimo sebe in s tem okolje v katerem delujemo. 

»Voditelji prihodnosti znate ustvarjati pogoje za zavzete (starejše) zaposlene in tako prispevate k večjemu uspehu slovenske družbe kot celote«

voditelj prihodnosti povzetek

POTRDILA O UDELEŽBI
V kolikor bi želeli imeti potrdilo o udeležbi na konferenci, nam prosim pišite na: asi@sklad-kadri.si

VPRAŠALNIK O ZADOVOLJSTVU
Le z vašo pomočjo in povratnimi informacijami, lahko še bolje opravimo naše delo v prihodnje. Prosimo vas, da izpolnite kratek vprašalnik o konferenci.

>> VPRAŠALNIK

Prezentacije naših gostov si lahko prenesete tukaj.

Konferenco je pripravil Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad v okviru programa Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile - ASI v sodelovanju z Mojo zaposlitvijo - Optius in Zvezo ljudskih univerz Slovenije. Dogodek je namenjen vodjem, direktorjem ter direktorjem področja upravljanja človeških virov.

Konferenca je del aktivnosti projekta Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile (ASI), katerega namen je opolnomočiti delodajalce za upravljanje s starajočo se delovno silo, spodbuditi krepitev kompetenc in delovne aktivnosti starejših zaposlenih, s tem pa prispevati k izboljšanju položaja starejših na trgu dela. Prav tako je konferenca tudi del aktivnosti projekta Pridobivanje splošnih in poklicnih kompetenc ter projekta Dejavnosti informiranja in svetovanja ter ugotavljanje in vrednotenje neformalno pridobljenega znanja.

Logotipi konferenca 2019

Konferenco sofinancira Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

S spoštovanjem,

Irena Kuntarič Hribar, direktorica, Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS
Saša Boštjančič, direktorica, Optius.com
Bojan Hajdinjak, predsednik, Zveza ljudskih univerz Slovenije

PARTNERJI DOGODKA:

delo logo svet kapitala Rekruter logo

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.