Kadrovniki, bliža se mednarodna konferenca 3rd Mastering HR Summit 2012

Mednarodna konferenca 3rd Mastering HR Summit 2012, ki bo letos potekala 22. in 23. februarja v Carigradu v Turčiji, se bo osredotočila na nove izzive na področju kadrovanja, zato predstavlja odlično priložnost za vse kadrovnike, ki se zavedajo strateškega pomena svoje funkcije. Kadrovanje namreč že dolgo ni več le obračunavanje plač zaposlenih in urejanje kadrovskih evidenc, pač pa kadrovniki igrajo vse pomembnejšo vlogo pri razvoju organizacije. Si želite v tej vlogi zablesteti?

Na mednarodni konferenci se boste lahko oborožili z vsemi informacijami, ki jih potrebujete za uspešno soočanje z vsemi izzivi kadrovanja, poleg tega pa bo skupnost udeležencev in predavateljev z vsega sveta predstavljala tudi zelo zanimivo platformo za izmenjavo mnenj, izkušenj in strategij za prihodnost.

Na konferenci boste imeli priložnost spoznati tudi najnovejše teme s področja kadrovanja, kot so management talentov, management kadrov v medkulturnem okolju, pomen investiranja v kadre, pomen motivacije in sistema nagrajevanja, stateški pristop k kadrovanju in številne druge.  Med predavatelji bodo številni vodilni kadrovniki iz nekaterih največjih organizacij po vsem svetu, kot so denimo Vodafone, Mercedes-Benz, Hertz, Ericsson…

Konferenca je tako odlična priložnost, da slišite mnenja strokovnjakov, ki aktivno delajo v panogi človeških virov, spoznate ideje, ki so delovale v praksi, izmenjujete mnenja in izkušnje z vodilnimi strokovnjaki ter ustvarite odlično mrežo novih poznanstev v svoji panogi.

Več informacij o konferenci najdete na tej spletni strani, kjer je na voljo tudi obrazec za prijavo.Vir: North West Business Group

Kategorije: Novice za delodajalce