Joj, to urejanje diplome

Mislite, da vam bo samo urejanje naloge vzelo preveč časa in volje? Najraje bi predali to delo nekomu drugemu? Zadovoljstvo in samostojni uspeh je namreč po končanem delu neprecenljivo!

Simbioza Digitalna Akademija pripravlja poseben program, sklop delavnic, poimenovanih Misija: Zaključna naloga, kjer se boste naučil spletnega anketiranja in obdelave podatkov ter orodij v Microsoft programih - Word in PowerPoint. Omenjene programe boste zagotovo potrebovali pri pisanju naloge in z njihovo pomočjo si boste lahko uredili svojo nalogo, za katero boste na koncu lahko dejali, da je res vaša, od začetka do konca, od naslovnice do zadnje strani priloge oziroma literature. Čisto na koncu pa svoje delo zaključite z uspešno in zanimivo predstavitvijo. S pomočjo PowerPoint-a boste lahko svojo predstavitev popestrili z animacijo, dodali video posnetke in glasbene učinke in predstavitev naredili še bolj prepričljivo in bolj zanimivo.

Vložite v to nekaj svojega časa in truda, osvojeno e-znanje boste imeli do konca življenja! Sigurno ga boste še velikokrat uporabili, saj so to e-veščine, ki jih večina od nas uporablja vsak dan.

Udeležite se delavnic na Simbioza Digitalni Akademiji in osvojite e-znanja za vse življenje! Več informacij o delavnici Misija: Zaključna naloga najdete tukaj: www.e-simbioza.com/misija.

Vir: Simbioza Genesis, Socialno podjetje

Kategorije: Novice za iskalce