Je raznolika sestava tima zaposlenih ovira ali priložnost?

Na to vprašanje bodo skušali odgovoriti na zaključnem dogodku ciljnega raziskovalnega projekta Upravljanje raznolikosti v slovenskih podjetjih, ki bo potekal v torek, 22. maja 2012, ob 16.30, na Fakulteti za management Univerze na Primorskem v Kopru. Udeležba na dogodku je brezplačna, zato priložnosti vsekakor ne gre zamuditi, obvezna pa je predhodna prijava na elektronski naslov: pr@fm-kp.si.

Dogodek je namreč namenjen vodstvenim delavcem, kadrovikom in vsem drugim, ki se želite seznaniti z upravljanjem raznolikosti skozi primere dobrih praks in z ravnjo razvitosti tega področja v slovenskih podjetjih.

Na dogodku bodo govorili o raziskavi o upravljanju raznolikosti v slovenskih in tujih podjetjih, dr. Tanja Kosi s Fakultete za management pa bo pojasnila koncept upravljanja raznolikosti in dobre prakse v tujini in pri nas. Sledila bo predstavitev rezultatov anketne raziskave, ki jih bo predstavil dr. Bojan Nastav s Fakultete za management.

Sledila bo okrogla miza na temo “Raznolikost zaposlenih izziv in priložnost ali ovira?”, v njej pa bodo sodelovale Tanja Ščuka, direktorica za kadre v farmacevtski družbi Roche, Blanka Žerjav, vodja službe za kadre in nagrajevanje v podjetju Henkel Slovenija, Mojca Križnar, direktorica podjetja Hill International Slovenija, razpravo bo vodil dr. Primož Dolenc, Fakulteta za management.

Za vse dodatne informacije so vam organizatorji na razpolago na e-naslovu pr@fm-kp.si ali na telefonu 05 610 20 16.

Vir: Fakulteta za management Univerze na Primorskem