Izbrati poklic, ki mi je všeč ali poklic, ki mi zagotavlja zaposlitev?

Pridružite se nam na spletni ZOOM delavnici z naslovom "Izbrati poklic, ki mi je všeč ali poklic, ki mi zagotavlja zaposlitev?", kjer vam bomo ponudili vpogled v trenutno situacijo na trgu dela ter pogledali v prihodnost zaposlovanja.

Se tudi vi srečujete z naslednjimi vprašanji pred vpisom na študij:

  • Kakšno usmeritev nam da šola/fakulteta na poti do želenega poklica?
  • Se odločiti za klasičen poklic ali za poklic prihodnosti? Kaj je pomembnejše: izbrati študij, kjer je zaposlitev zagotovljena ali študij, ki vam je všeč?
  • Kakšne so možnosti za zaposlitev po končanem študiju?

Ali ste vedeli, da večine poklicev prihodnosti še ne poznamo? Časi, ki so jih živeli naši starši, ko so celo življenje preživeli v prvi službi oz. poklicu, so minili. Nastajajo vedno novi poklici, kar pa je še pomembnejše, odpirajo se vedno nova področja dela.

Izbrati poklic, ki mi je všeč ali poklic, ki mi zagotavlja zaposlitev?

Naj vam pomagamo z direktnim vpogledom trenutno najbolj iskanih poklicev.

Vabimo vas, da se nam pridružite na spletni delavnici "Izbrati poklic, ki mi je všeč, ali poklic, ki mi zagotavlja zaposlitev?".

Ponudili vam bomo vpogled na trenutno situacijo na trgu dela ter skupaj z vami pogledali v prihodnost zaposlovanja.

Z vami bo HR svetovalka Mojca Tomšič iz karierno zaposlitvenega portala Optius.com. 

KDAJ: v sredo, 10. 2. 2021, ob 15. uri. Delavnica bo trajala približno 45 minut. Udeležba je brezplačna. Obvezna predhodna prijava preko povezave.

Za sodelovanje potrebujete računalnik / pametni telefon / tablico in povezavo do spleta. Delavnica je omejena na do 100 oseb, zato pohitite s prijavo.

S prijavo se zavezujete, da se boste delavnice udeležili, v nasprotnem primeru vas prosimo, da svojo odjavo sporočite najkasneje do 10. 2. 2021, do 10. ure, na mail kristina@optius.com.

 


Prijava na newsletter

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.