Iščete priložnost za nove izkušnje, znanja in mreženje?

Ste pripravljeni na nove izkušnje, nova znanja in nove priložnosti za mreženje? Številne organizacije v tem času ponovno iščejo prostovoljce, ki bi obogatili njihove aktivnosti in sebe. In kje lahko novo priložnost ujamete vi?

Če vas mika tujina, bo za vas pravi projekt City Volunteers. V okviru tega projekta namreč poteka izmenjava prostovoljcev, v katero vas vabi Slovenska filantropija. Če prihajate iz Podravja ali osrednje Slovenije, se lahko prijavite za 3-mesečno prostovoljsko delo v Varaždinu na Zavodu za zaščito in napredek človekovega okolja Franjo Koščec . Projekt zagotavlja kritje stroškov bivanja, prehrane, prevoza na prostovoljsko aktivnost in nazaj ter lokalnih prevozov ter zavarovanja prostovoljca v času njegove aktivnosti. Prijave sprejemajo do 31. 8. 2012, več informacij ter prijavnico pa najdete na spletni strani Slovenske filantropije.

Nove prostovoljce išče tudi organizacija Amnesty International Slovenije.  Konec oktobra bodo organizirali dvodnevno uvodno usposabljanje za prostovoljce in prostovoljke. Razpisujejo dve področji prostovoljnega dela: aktivizem in učenje človekovih pravic. Prijave zainteresiranih zbirajo do 25. avgusta na e-poštnem naslovu amnesty@amnesty.si ali preko navadne pošte na Amnesty International Slovenije, Beethovnova 7, 1000 Ljubljana. Število prostih mest na usposabljanju je omejeno, zato bodo z vsemi zainteresiranimi poprej opravili intervjuje. Več informacij lahko dobite na spletni strani Amnesty International Slovenije.

Če se vidite v bolj kulturnih vodah, pa bo za vas pravi poziv kulturnega društva B-51, ki vabi k sodelovanju pri realizaciji 19. Mednarodnega festivala EX PONTO. V času festivala, od 14. do 23. septembra, boste lahko svoje sposobnosti dokazali na različnih področjih: pomoč pri organizaciji festivala, pomoč pri koordinaciji gostov, pomoč pri razdeljevanju in zbiranju glasovnic pred in po predstavah, s katerimi gledalci oddajo oceno posamezni predstavi, ter pri drugih delih s področja organizacije in koordinacije festivala. Več informacij o delu dobite na 01/4269505, prijave s kratko predstavitvijo razlogov in želja za sodelovanja pa sprejemajo na e-poštnem naslovu b51@exponto.net  Rok prijave je 31. 8. 2012.

Vir: CNVOS

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.