Iščete nove sodelavce? Poiščite jih v Evropi!

Imate prosta delovna mesta, ki jih želite zapolniti? Se želite povezati z množico usposobljenih, kvalificiranih in dela željnih iskalcev zaposlitve iz vse Evrope? Seznanite se z novimi možnostmi zaposlovanja in sodelujte na (virtualnih) Evropskih dnevih zaposlovanja v Bruslju, ki bodo potekali v soboto, 6. oktobra 2012. Udeležba je brezplačna, na sejmu v Bruslju pa lahko sodelujete kar preko spleta.

Prireditev Evropski dnevi zaposlovanja v Bruslju je brezplačna za vse delodajalce in iskalce zaposlitve, poseben poudarek pa bo namenjen iskalcem zaposlitve in delovnim mestom v „zelenem“ sektorju, sektorju zdravstva in sektorju informacijske in komunikacijske tehnologije.

V Bruslju letos pričakujejo okoli 10.000 obiskovalcev prizorišča prireditve iz Belgije in sosednjih držav, nekaj tisoč dodatnih udeležencev prek spleta iz vse Evrope, pa tudi 100 podjetij, organizacij in institucij.

Če se želite udeležiti letošnje prireditve Evropski dnevi zaposlovanja v Bruslju (ali virtualno prek spleta), se najkasneje do 31. avgusta 2012 prijavite prek elektronske pošte info@europeanjobdays.eu (ter v vednost nada.plestenjak@ess.gov.si ), odgovor pa boste prejeli v najkrajšem možnem roku.

Več informacij o dogodku je na voljo na tej povezavi.

Vir: Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje

Kategorije: Novice za delodajalce