Informativni sestanek za mlade brezposelne z Gorenjske

Informativni sestanek za brezplačno usposabljanje v okviru Modela M Slovenija, bo potekal v sredo, 7.marca v Kranju. Vabljeni vsi mladi brezposelni z Gorenjske.

Glavni namen projekta Model M Slovenija je čim višja zaposlenost med mladimi brezposelnimi do 29. leta starosti. V sklopu projekta organizirajo različne delavnice in mreženja s podjetji po vsej Sloveniji. Usposabljanje za Gorenjsko regijo se prične 19. marca, ki traja 5 tednov, zato zainteresirani kandidati ne zamudite informativnega sestanka, ki bo 7. marca v Kranju. Prijave lahko oddate preko facebook ali spletne strani projekta Model M Slovenija. Dodatne informacije lahko dobite tudi na območni enoti Zavoda RS za zaposlovanje Kranj.

To je že šesto regijsko usposabljanje od sedmih. Do sedaj so bila usposabljanja organizirana v Celju, Murski Soboti, Kopru in Ljubljani. Od 84 mladih udeležencev, jih je več ko 30 dobilo zaposlitev, nekateri so se zaposlili še pred iztekom usposabljanja.

Projekt Model M sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Republika Slovenija – ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Vir: www.dnevnik.si

Kategorije: Novice za iskalce