IIBA poslovna analitika za kadrovike

V torek 29.5.2012 med 13. in 16. uro bo v Hotelu Slon v centru Ljubljane potekala interaktivna delavnica "IIBA poslovni analitik - poslovna vloga prihodnosti". Delavnica, ki jo prireja IIBA Chapter Slovenia, je namenjena vodjem kadrovskih služb, vodjem služb za razvoj kadrov in vodjem izobraževanj ter vsem ostalim kadrovskim delavcem, ki jih zanimajo nove poslovne vloge.

Poklic poslovnega analitika je v Sloveniji še precej neznan. Janez Žezlina in Aleš Štempihar v njegovi promociji in razvoju vidita priložnost za slovenska podjetja, kot tudi za kadrovske strokovnjake, da razvijajo razlikovalne kompetence podjetja in s tem njegove konkurenčne prednosti. Zato se je IIBA Chapter Slovenia odločila, da v načrtu letošnjih dogodkov, priredi tak dogodek.

Osnovna izhodišča in naloge IIBA poslovnega analitika pridejo v poštev za vse velikosti podjetij in vse branže. Kajti prav vsa podjetja se srečujejo s težavo prepoznati široko sliko in povezati različne akterje pri oblikovanju posameznih delov rešitev v celovito rešitev, ki je v skladu s to široko sliko. IIBA poslovni analitiki poleg tega pospešujejo izvedbo teh rešitev v praksi in tako pridemo do končne slike hitreje.

Več informacij o dogodku in prijavnica

Vir: IBBA Chapter Slovenija

Kategorije: Novice za delodajalce