HR Starter − program za mlade HR upe prvič letos tudi v Sloveniji

Kadrovska agencija Manpower Slovenija v partnerstvu z organizacijo HR World, organizira program HR STARTER.

Kadrovska agencija Manpower Slovenija v partnerstvu z organizacijo HR World, organizira program HR STARTER, ki je namenjen študentom, mladim diplomantom in magistrom in katerega cilj je dvigniti znanje in veščine mladih iz različnih fakultet po državi ter jih opolnomočiti za kariero na področju upravljanja s človeškimi viri.  V preteklih letih so na projektu sodelovali predavatelji iz največjih podjetij v regiji, ki so z mladimi delili svoje bogate izkušnje in znanja s področja (Microsoft, Coca-Cola, VIP Mobile, Air Serbia, Direct Media, NLB, Phillip Morris, Erste Bank, JTI).

Program HR STARTER se bo odvil v marcu in aprilu letošnjega leta, v 6-ih izobraževalnih dneh in 3 skupnih srečanjih, s prisotnostjo več kot 40-ih kadrovskih strokovnjakov iz Slovenije in drugih držav, ki bodo vnesli v program praktična znanja iz različnih področij človeških virov.

Projekt se izvaja v več državah v regiji (Srbija, Bosna in Hercegovina, Črna gora, Makedonija) in ga je do sedaj uspešno zaključilo že več kot 150 mladih talentov. Dobra novica je, da jih je večina svojo karierno pot nadaljevala v oddelkih upravljanja s človeškimi viri ter dobila svojo prvo prakso ali službo že kmalu po koncu projekta. Največkrat kar v podjetjih predavateljev ali sponzorjev programa.

Več o programu si lahko preberete tukaj.

HR Starter

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.