Dober delodajalec te vodi po tvoji življenjski poti

Na delovnem mestu preživimo velik del svojega življenja, zato je izredno pomembno, da se tam dobro počutimo. Služba ne zagotavlja le finančne stabilnosti, ampak nas spremlja tudi skozi pomembne odločitve in prelomnice, kot sta recimo prva zaposlitev in osnovanje družine. Dober delodajalec pokaže posluh in zaposlene pospremi po življenjski poti.

Zaposleni, ki so s svojim delom zadovoljni, so uspešni na delovnem mestu, saj so tudi bolj motivirani. Na zadovoljstvo vpliva veliko dejavnikov. Vse se začne s poštenim plačilom za opravljeno delo in nadaljuje z delovnimi uspehi, ki poleg finančne stabilnosti prinesejo še osebno rast. Veliko vlogo igrajo sodelavci, na katere se lahko obrneš, ko potrebuješ pomoč.

Dobro vzdušje v kolektivu je zelo pomembno za zadovoljstvo na delovnem mestu.

Pomemben del življenja vsakega posameznika so prelomni življenjski dogodki, kot so npr. prva zaposlitev, zaključek šolanja, pričakovanje novega družinskega člana in večja potreba po usklajevanju zasebnega in poklicnega življenja. Naloga dobrega delodajalca je, da zaposlenemu ob takšnih trenutkih stoji ob strani in omogoča, da sodelavci z njim rastejo. Pri podjetju HOFER nudijo različne ugodnosti in izvajajo številne aktivnosti, s katerimi ustvarjajo prijetne razmere za delo. 

Od prve zaposlitve do pričakovanja novih družinskih članov

Kristina Možina, strokovna sodelavka v oddelku administracije v centralni nabavi meni, da dober delodajalec zaposlenega spremlja na njegovi življenjski poti: »Sama sem se že zgodaj zaposlila in tako me je HOFER vodil od vozniškega izpita, nakupa prvega avtomobila, poroke pa do rojstva novega družinskega člana.«

Kristina Možina, strokovna sodelavka v oddelku administracije v centralni nabavi.

Hiter razvoj in dobro vzdušje

Kot vrednote, ki najbolj opisujejo podjetje, Kristina Možina izpostavlja: »Razvoj, ker se zelo hitro razvijamo, spoštovanje, ker se med seboj vedno spoštujemo, in delavnost, ker ni posameznika v podjetju, ki bi lenaril. Vsi se zelo dobro razumemo, s tem pa je tudi vzdušje v našem timu – v oddelku administracije – krasno.«

Če se želite pridružiti ekipi podjetja HOFER, lahko prosta delovna mesta preverite na karierni spletni strani kariera.hofer.si.

Vir: HOFER trgovina d.d.

Kategorije: Novice za iskalce